VIJESTI

Beauty express

Idealni savjeti za jutarnje uređivanje

Spadate li u skupinu spavalica koje ujutro svaku minutu dulje u krevetu cijene više od prve kave? U tom slučaju, jutarnja make up rutina vam može predstavljati gnjavažu. Puder jedan, puder drugi, korektor, bazna maskara, crna maskara (i to u dva sloja), rumenilo, puder za konturiranje... a vama se tako spava. Proučite naše savjete za brzinsko uređivanje.

1. „Stain" usne

Kako ide onaj savjet: prvo napudrajte usne, obrubite ih olovkom, ispunite jednim slojem ruža koristeći kist... sva sreća da je ove sezone in tzv. „stained" look. Riječ je o ružu u tragovima, točnije pomalo razmazanom izgledu. Nanesite sloj ruža iz sticka direktno na usne i otisnite ih u maramicu. Proceduru ponavljajte dok ne dobijete željeni intenzitet boje.

2. Uredite obrve

Uredne obrve daju okvir licu, pa ih počešljajte, fiksirajte prozirnim gelom, ispunite olovkom, obojajte maskarom ili koristite neku drugu metodu koja vam odgovara kako bi ih istaknuli.


3. Dodajte asesoare

Uvijek nosite istu dosadnu punđu ili konjski rep. Za stavljanje trakice, rajfa ili svjetlucave ukosnice ne treba više pod nekoliko sekundi, a imate instant makeover učinak.

4. Strateški postavite volumen


Tko ima volje fenirati se svako jutro? Radije nabavite češalj za tapiranje i podignite kritična mjesta na glavi- obično tjeme i zatiljak koji se spljošte tijekom noći.

5. Ubrzajte pudranje

Umjesto klasičnih pudera isprobajte mineralne pudere. Osim što se savršeno adaptiraju na prirodnu nijansu tena, ne izazivaju prištiće i dobro prikrivaju te puder u prahu može zamijeniti i tekući i u kamenu.

B.K.

foto: InStyle, Guardian

 

Objavljeno: 14.01.2011. u 20:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p