VIJESTI

Beauty ispovijest: Andrea Andrassy

U čemu griješe čak i zvijezde?
andrea andrassy  
Spisateljica i komičarka Andrea Andrassy poznata je po svojem britkom jeziku i otvorenosti kojom nas nasmijava u svojim dovitljivim kolumnama. Gdje god se pojavi, mlada Andrea osvaja i svojim fantastičnim izgledom koji nam izgleda pomno osmišljen i bez greške.

Savršena duga kosa i uvijek odličan make up ono su što prvo primijetimo na zgodnoj Andrei. Ipak, kad i mnoge od nas, i ona je tijekom svoje faze eksperimentiranja s make upom i kosom ponekad katastrofalno griješila. Koji su joj se momenati usjekli u pamćenje kao ultimativne beauty pogreške, podijelila je ekskluzivno za naše čitatelje.
 
andrea andrassy
“Kad su u pitanju beauty pogreške, radila sam svakakve gluposti. Imala sam prejako počupane obrve, imala sam i kuštrave ekstenzije jednom prilikom, nosila sam i gelirane nokte onda kad je to bilo moderno. No, najveća beauty pogreška se dogodila kad sam se sama farbala kod kuće - kako sam prirodna plavuša, dugo sam vremena nosila plave, gotovo bijele pramenove. Dobro su izgledali i radila sam ih kod frizera, a onda sam jednog dana odlučila sama pofarbati izrast. Kupila sam boju u dućanu i stavila ju preko izrasta i pramenova. Izrast je postao narančast, pramenovi su pozelenili, a nakon nekoliko mukotrpnih mjeseci ispunjenih farbanjem (kod frizera), napokon smo uspjeli maknuti zelenilo i dobiti lijepu, smeđu boju. Od tada sam brineta i više se nemam namjeru vraćati u plavo”, izjavila je Andrea.

Jelena Skendžić
Foto: Instagram, Mateja Vrčković
Objavljeno: 17.06.2015. u 13:49

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p