VIJESTI

Beauty lekcija: koja je tajna ljepote Jennifer Lopez?

3 ključna savjeta za savršen izgled
jennifer lopez 
Bademaste oči, prekrasna put boje karamele, uvijek savršena kosa - buljite li i vi ponekad u slike Jennifer Lopez sramotno dugo? Ako da, znajte da niste sami jer očigledno pripadate skupini žena koje brinu za svoj izgled i uvijek žele izgledati najbolje što mogu, a Jennifer im se jednostavno nametnula kao inspiracija i standard ljepote među ženama koje su odavno kročile u 40-te. Od prekrasne Jennifer uistinu možemo naučiti štošta, a prva stvar koja nam pada na pamet svakako je utješna činjenica da i u tim godinama možemo izgledati fantastično. Dapače, možemo izgledati bolje nego ikada prije. Analizirali smo što to Jennifer čini toliko neodoljivom, te vam donosimo savjete koje, srećom, možemo primijeniti već danas.

Jennifer gotovo uvijek nosi make up u zemljanim tonovima
Ne samo da joj ove boje najljepše pristaju uz put, već Jenn zna i da ove nijanse apsolutno najljepše naglašavaju prirodnu ljepotu, dajući licu dašak boje, a opet ne zasjenjujući ga kričavošću i dojmom da se istovremeno na licu događa previše toga. Jennifer se također gotovo uvijek opredjeljuje naglasiti oči - što je posve logičan potez obzirom da ima uistinu savršeni bademasti oblik oka. Naglasivši oči, usne će uvijek ostaviti neutralnima, birajući pritom tople tonove breskve ili marelice koje se neće previše ‘sudarati’ s prirodnim tonovima u njezinoj koži. Imate dojam da je njezin make up uvijek dobro balansiran? To je zato što Jenn (odnosno, njezin vizažist) uvijek zna što i kako radi.
 
jennifer lopez
Zna koja boja kosa joj pristaje
Jennifer je ziherašica kada je ljepota u pitanju, što je jedan od razloga zašto uvijek izgleda fenomenalno. Naime, ona jako dobro zna da joj boja kose treba pristajati uz boju tena. Danas Jenn nećete vidjeti s gavranje crnom kosom niti nekom ludom bojom kose u pokušaju da izgleda mlađe. Njezina je parola držati se boje i stila frizure koji je uvijek bogat, voluminozan i ženstven, što svakako omekšava i komplimentira njezine crte lica.
 
jennifer lopez
Boju obrva prilagođava boji kose
Lijepa pjevačica se više - manje uvijek drži toplih srednje smeđih tonova koji joj, kao i make up, najbolje pristaju uz ton kože, no ponekad mijenja bazni ton kose pa će tako jednom prilikom imati tanke plave pramenove, a drugi put gotovo riđi odsjaj. Međutim, na koju se god boju kose odlučila, Jenn jako dobro zna da joj mora prilagoditi ton obrva kako ne bi odstupao previše od željenog looka. Cijeli look tako djeluje više zaokružen. Druga bitna stvar je i biranje svjetlijih obrva. Jennifer je prirodna brineta s tamnosmeđim obrvama što bi na njezinom licu trenutačno djelovalo pregrubo, pa blagim posvjetljivanjem obrva zadržava svježiji, mladenački izgled.

J.S.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 17.08.2015. u 14:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p