VIJESTI

Beauty look Alex Dojčinović osvaja na prvi pogled

Backstage beauty report prve večeri Perwoll FASHION.HR-a

 
 
Pored imena Alex Dojčinović u rječniku bi stajala samo jedna riječ u opisu: romantično! Vječna romantičarka, uz izvrsnu kolekciju pokazala je koliko su zaljubljenice u njen stil prirodne i romantične. Bez teškog make up-a i savršeno definiranih, gotovo prirodnih frizura, Alex je uz stručne ruke Katice Topčić i Saše Jokovića pokazala stvarnu ženu. 

Katica Topčić, predvodnica Kevin.Murphy tima zaduženog za styling frizura, odlučila se za dizajnersku 'messy' frizuru. Modeli su izgledali kao da su same, u udobnosti vlastitog doma, oprale kosu, nemarno ju posušile i zavezale u red. Prirodan izgled kose izvrsno se nadovezao na prirodan i svjež make up.

 

Poznati hrvatski vizažist, Saša Joković, zadužen za make up pod sponzorstvom drogerijskog lanca BIPA, još jednom je oduševio jednostavnošću i besprijekornim make up-om. Gledajući modele na pisti imali smo dojam potpune prirodnosti njihovog lica. Čak niti crna linija tuša nije dolazila do izražaja i djelovala je potpuno prirodno. Romantičan izgled licu dodatno su dali rumeni obrazi, jarke usne i umjetne pjegice.

 

Ana Jerneić
 
photos: Jure Perišić
Objavljeno: 15.10.2014. u 12:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p