VIJESTI

Beauty proizvod, koji je ovog ljeta totalni 'must have' u vašoj kozmetičkoj torbici!

Lana Jurčević i Ecija Ivušić otkrile svoje beauty tajne

Lux-Factor Eyelash 
Predstavljamo super serum Lux-Factor Eyelash, koji će samo 2-4 tjedna na potpuno prirodan način produžiti vaše trepavice, učiniti ih gušćima i jačima. Ovog ljeta očarajte pogledom! Serum koji potiče rast trepavice a istodobno ih njeguje i hrani?

Idealna kombinacija pažljivo odabranih prirodnih i klinički testiranih sastojaka u Lux-FactorEyelash serumu za rast trepavica djeluje stimulirajuće na rast trepavica u samom korijenu trepavica. Aktivni sastojci u Lux-Factor Eyelash serumu za rast trepavica omogućuju jaču strukturu trepavica, sve od korijena prema vrhu, zbog čega je trepavica punija i raste više nego je to uobičajeno. Tanak zaštitni sloj koji nastaje kada se primjenjuje serum za rast trepavica štiti trepavice od štetnih vanjskih učinaka. Inovativna formula v Lux-Factor serumu za rast trepavica zbog specifičnog molekularnog sastava omogućuje trenutno djelovanje nutritienata i hidrataciju te vidljive rezultate. Idealna kombinacija čiji rezultat održava prirodnu PH ravnotežu, hrani unutrašnjost trepavica. Redovitom upotrebom Lux-Factor Eyelash seruma trepavice će dobiti na volumenu, gustoći i manje će ispadati.

Lux-Factor Eyelash
Fantastičan napredak nakon samo 28 dana redovitog korištenja seruma za rast trepavica Lux-Factor.
Zadovoljavajuća činjenica je ta da trepavice postaju tamnije, što daje efekt make upa bez maskare.
 
Lana Jurčević o serumu za rast trepavica Lux-Factor Eyelash:
 
Lux-Factor EyeLash Lana Jurčević
Lana Jurčević, pjevačica:
˝Danas i trepavice možeš ‘uzgojiti’. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na popravke pa sam ih skinula i onda je ostalo… nešto sitno.. Tako da, ovaj serum stvarno šljaka. Prvo sam ga isprobala – da ne bi bilo da vam mažem oči.˝

Želite li serum i vi? Sada imate pravu priliku za to!
Upravo sada možete naručiti Lux-Factor serum za rast trepavica po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com. Za dodatnih 10 % popusta upišite kod TREPAVICE!

Serum je oduševio i Eciju Ivušić

Lux-Factor EyeLash Ecija Ivušić
Ecija Ivušić, tv voditeljica: „Život je kratak, a vaše trepavice ne bi smjele biti.“
Objavljeno: 16.08.2016. u 13:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p