VIJESTI

Beauty report četvrte večeri Perwoll FASHION.HR-a

Domaći dizajneri pokazali kreativnost u odabiru beauty stilova
 
Od ekstremnog do jednostavnosti, dizajneri su pokazali da mogu napraviti odmak od klasike. O Aragovićevim perikama pričat će se još dugo, a kreativnost su pokazala i druga modna imena u backstageu četvrte večeri Perwoll FASHION.HR-a.
 
Dizajneri ponekad trebaju napraviti odmak, a upravo taj željno očekivani odmak pružio nam je Aragović. Perike napravljene od preko 1600 ziherica, navezene jedna na drugu, prikovale su poglede publike i izazvale oduševljenje. Dva i pol sata, koliko je Katici Topčić prosječno trebalo za jednu periku, apsolutno se isplatilo. Želja je bila spojiti kosu s elementima odjeće. Saša Joković postigao je naglašeni, metalik izgled modela BIPA make upom, službenim make upom Perwoll FASHION.HR-a. Izblijeđene obrve i nude usta, jedini su dijelovi lica jedva naglašeni. Jarko rozo rumenilo i metalik srebrno sjenilo s naglašenim unutarnjim kutem oka dodatno su zabljesnuli highlighterom naglašeno lice.

Morana Krklec, geometrijskim razmakom kose na sredini glave te jako zalizanom kosom, naglasila je lice. Katica Topčić je KEVIN.MURPHY texture.master sprejem zalizala kosu i potpuno je maknula s lica, čime je prednost dana make upu. Lagani ten na licu naglašen je crvenim ružem. Klasika je izbjegnuta s crvenom linijom ispod oka, umjesto klasičnim tamnim tušem. Cijelo lice dodatno je naglašeno highlighterom.
 

ZONA 45: KLASA pokazala je potpuno opušten styling kose koji je Katica Topčić postigla sa shimmer.shine sprejem za kosu. Zlatne čestice djelovale su potpuno prirodno na kosi. Kosa je djelomično maknuta s lica te je na svakoj strani ostao po jedan pramen. Make upom su naglašene obrve, dok je zlatno žuto sjenilo naneseno do vrha obrva. Ten je lagano naglašen konturama na obrazima s naglašenim highlightom na ključnim točkama lica poput jagodica i gornje usnice. Nude sjajilo na usnama izrazito je vlažno te djeluje poput vode na usnama.
 

Ana Bogdan odlučila se za izrazito urednu frizuru. Razdjeljak po sredini glave završava u nisku 'španjolku' (niska punđa). Ovu izrazito urednu frizuru Katica Topčić je postigla s KEVIN.MURPHY Session sprejem. Urednu frizuru prati besprijekoran make up - smeđi smokey eye na očima. Oči su dodatno naglašene Cara Delevingne stilom obrva dok su usne ostale klasično roskaste nude.
 

Ivana Barač odlučila se za ravnu, lagano prelomljenu kosu. Igrom je postignut efekt kose koja nije frizirana. Inspiracija prirodnog nastavila se i s make upom. Gotovo no make up, make up postignut je nježnim tenom i laganim konturama. Tek bliži pogled na modelima otkriva nježne tonove na očima i lagano rumenilo na obrazima.
 

Ivica Skoko napravio je još jedan odmak od klasike. Podignuta kosa s dubokim šiškama koje pokrivaju gotovo pola lica. Postignut je neopunk izgled modela koji je dodatno naglašen make upom. Svjetliji ten naglašen je konturama i highlightom preko cijelog lica. Oči su izražene s crnim eyelinerom i tamnim obrvama. Dodatan naglasak je stavljen s umjetnim trepavicama, dok su usne tamno crveno smeđe.


Ana Jerneić

photos: Jure Perišić
Objavljeno: 18.10.2014. u 17:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p