VIJESTI

Beauty report: Mango proljeće/ljeto 2012.

Na pisti se nosio make up a la Brigitte Bardot
Sinoć održana revija poznatog španjolskog branda Mango, okupila je u KvArtu mnoge znatiželjnike, koji su došli pogledati što im njihova omiljena trgovina nudi za tople ljetne dane. Laganu, lepršavu i prije svega trendy odjevnu kolekciju nosili su naši najpoznatiji modeli, čiji su odlični make up stilovi idealno parirali viđenome na pisti.


Za Mango reviju kreiran je jedan bezvremenski make up look, koji inspiraciju crpi iz proljetne Mango kampanje s Kate Moss u glavnoj ulozi, a polazišna je točka bila stvoriti modernu interpretaciju looka Brigitte Bardot, koju povijest i danas pamti po njenim glamuroznim make up izdanjima, često imitiranima na svakodnevnoj bazi. Kosa je bila raspuštena u popularnom "bed hair" stilu s blago natapiranim gornjim dijelom kako bi se dobio volumen 60-ih.

Za Mango make up look podrazumijeva se besprijekorna podloga te kontura na licu, a dominantna stavka make up izdanja a la Brigitte Bardot jest crni eyeliner, kojim je uokvireno cijelo oko - s nešto debljom, mačkastom crtom na gornjem kapku. Kapci su općenito sjenčani u tri nijanse; smeđu, karamel i bež, a na usnama je idealna protuteža naglašenom oku - pudrasto/breskvasti ruž.

Meko, svježe i prozračno, ali ipak s prodornim pogledom - baš kao Brigitte Bardot.


H.B.
Photo: Jure Perišić

Objavljeno: 01.06.2012. u 14:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p