VIJESTI

Beauty report pete večeri Perwoll FASHION.HR-a

Vodimo vas u svijet mašte hrvatskih dizajnera!
 
Peta večer Perwoll FASHION.HR-a pokazala je najveću dozu kreativnosti i mašte naših dizajnera po pitanju beauty izgleda modela. Od francuskog dojma Severovih cura, preko alien kose Marine Design pa sve do upaljenih usana Coded Edga, zadnja večer pokazala je da nas ove sezone čeka ipak malo drugačiji beauty look od prirodnog izgleda. 

Kada se spoji mašta vrhunskih profesionalaca, imamo izvrsne modele Marine Design. Katica Topčić posebno za ovu reviju osmislila je frizuru androgenih aliena, koja je ostavila dojam izdužene glave. Saša Joković licu je dao blistavost aplicirajući highlight na cijelo lice. Srebrni tuš na očima pojačao je izvanzemaljski dojam, a snijeg na licu bio je savršen završni detalj.


Mladi dvojac iza imena CODED EDGE pokazao je da zna što je dobar posao. Svaki detalj bio je izvrsno odrađen i pomno osmišljen. Cijela kolekcija bila je crno bijela, te su crvene, upaljene usne na ženskim modelima i crvene, upaljene oči na muškim modelima bile izvrstan, vidljiv, a nenametljiv kontrast. Naglasak beauty looku dale su bijele Effekt kontaktne leće koje su dodatno naglasile cijeli, pomalo ratnički izgled modela. Jednostavna, ravna i raspuštena kosa bila je pomoćno sredstvo instalacija na glavi modela.
 

Robert Sever nas je likom i djelom odveo u Francusku. Crne perike, kratki bok i šiške te nemarni pramenovi koji su bili šarmantno razbarušeni, dali su modelima sexy izgled koji postižu Francuskinje s vrlo malo truda. Saša Joković u suradnji sa službenim make up sponzorom BIPA-om pobrinuo se za izvrstan make up. Naglašene obrve dale su prostora tamnom ružu na usnama. Lice je dodatno osvježeno highlighterima.


eNVy room je pokazao kako izgleda glamur na hrvatski način. Retro glamurozne frizure s velnama i punđama dodatno su zaokružene crvenim ružem, tušem na očima i definiranim obrvama. Tim Katice Topčić vratio je glamur na hrvatske piste, dok nas je Saša Joković, odlučivši se za jednostavnost u make upu, vratio u vrijeme kada je izbor make up-a bio vrlo ograničen, a djevojke su unatoč tome izgledale predivno.


Postoje li obrnute krune? Marija Kulušić za svoje modele zamislila je zalizanu kosu prama natrag te žicu na tjemenu glave koja nas neodoljivo podsjeća na krunu. Jednostavnost u kosi nadoknađena je jačim make upom. Naglašeno smeđe sjenilo na očima izrazito je izvučeno, a cijeli make up očiju naglašen je bakrenom olovkom na vodenoj liniji oka. Look je zaokružen neutralnim ružem.Ana Jerneić
 
photos: Jure Perišić
Objavljeno: 19.10.2014. u 15:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p