VIJESTI

Beauty report: Treća večer Perwoll FASHION.HR-a

Illamasqua i Kevin.Murphy bojama unijeli živost na modne piste
Kako nam dani odmiču, u backstageu Perwoll FASHION.HR-a frizerski i make up stručnjaci poigravaju se sa sve više boja i stilova, radeći hrabre odmake od klasičnih beauty izdanja. Ivani Bilandžiji Billy i njenom kreativnom timu iz Illamasque jučer je bila idealna prilika za isprobati čaroliju genijalnih proizvoda ovog kozmetičkog branda na licima modela, a Kevin.Murphy tim predvođen Katicom Topčić također se zaigrao bojama, trakicama, ali i izveo neke klasične stilove, koji nikada ne izlaze iz mode.


Treću večer Perwoll FASHION.HR-a otvorila je Martina Felja, čije je ženstvene kreacije pratila izuzetno ženstvena i lijepa frizura, s vrlo laganim i mekim valovima u kosi (koje potpisuje frizerski salon KUĆA ČETKI za Kevin.Murphy). U području make upa, na licima njenih modela zavladala je prava rapsodija boja - na očima su kombinirane tri nijanse zelene, a na usnama je jedna izrazito jaka boja fuksije. Tenovi su fini i svježi, rumenilo je također jako fresh, sa svjetlucavim česticama koje se protežu kompletno iznad obrve te ulaze u rumenilo. Po formi je to klasični beauty make up s izmijenjenim bojama i dva jaka akcenta - na očima i usnama.

Modeli Morane Krklec na pisti su pokazali vrlo romantične frizure - pletenice na čelu s trakicama u bojama njenih odjevnih predmeta. Preostali pramenovi su ležerno i nemarno raspušteni, a frizuru potpisuju saloni MIRA i E-SALON za Kevin.Murphy. Illamasquin tim za Moraninu je reviju izradio tri vrste make upa, sa svježim, svjetlijim i jako matiranim tenovima kao univerzalnom podlogom. Djevojke s crvenim trakama u kosi imale su jako definirane crvene obrve te potpuno nude usne i anulirane trepavice. Djevojke sa zelenim trakama imale su definirane obrve, svježe rumenilo i jako sjajne, u zeleno obojene usne, a djevojke s crnim trakama pravokutnike na očima, s anuliranim obrvama i usnama kao protutežom.

Za frizure na reviji Young @Squat zaslužni su frizerski saloni ZIG-ZAG i FRIZERAJ za Kevin.Murphy, koji su kreirali vrlo popularan wet look stil, sa zalizanom kosom prema natrag. Make up je bio vrlo reduciran, s jako prozračnim tenom i dvije ravne linije na samoj kosti očne šupljine; plavuše su nosile pinky, a crnke tirkiznu liniju. Na obrazima je tek tračak hladnog roskastog rumenila, usne su vrlo nude i tretirane su isključivo gornje trepavice. Ukratko, jednostavan i prozračan make up, s akcentom u vidu jarkih boja.

Marina Design se, kao i uvijek, isticala posebnim beauty izdanjem. Na vrhu glave je podignut strogi trokut koji je naglašen bijelom bojom, a odostraga je kosa povezana u rep, čiji je vrh također obojan u bijelu boju. Ove vrlo geometrijske frizure potpisuju Katica Topčić i Nikola Solinečki za Kevin.Murphy, a Illamasquin tim se također odmaknuo od klasičnog beauty izdanja. Ljubičastom bojom naglašen je korijen obrve i potom kombiniran s usnama koje su jako mat, duboke ljubičasto-sivkaste boje. Tu je i malo izraženiji kontur, nježno rumenilo i jedan glossy finish s čistim pigmentima koji su duž unutarnjeg kapka i arkade ušli u rumenilo. Umjesto klasičnog crnog eyelinera također je izabrana jedna duboka burgundy boja.

Posljednja, ali ne i najmanje važna, bila je eNVy room revija - modni duo osmislio je vrlo romantičnu i ženstvenu kolekciju koja je zahtijevala pripadajuće beauty izdanje. Romantične frizure s umecima od šiški kreirao je frizerski salon TEUTA za Kevin.Murphy i tako vjerno popratio ovaj ogromni trend sa svjetskih modnih pista. Djevojke su također nosile jedan klasičan beauty make up i djelovale svježe poput ruža; s roskastim akcentom na obrazima i koraljno crvenim akcentom na usnama.


Hana Bartolović

Photo: Jure Perišić

Make up: Illamasqua

HairStyle: Kevin.Murphy

Objavljeno: 16.03.2013. u 09:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p