VIJESTI

Beauty report treće večeri Perwoll FASHION.HR cruisea

Kakvu čaroliju su iza kulisa stvarali stručnjaci iz Illamasque i Kevin.Murphyja?
Revijama Aleksandra Žarevca, Pavle Aleksić, Young @ Squat i Ivice Skoke, sinoć je zatvoreno još jedno izdanje mondenog modnog događanja Perwoll FASHION.HR Cruise collection. U backstageu koji je za potrebe revija podignut na prekrasnoj bolskoj plaži Zlatni rat, stručnjaci predvođeni Illamasquom i Kevin.Murphyjem pripremali su djevojke za njihov glamurozni defile modnom pistom.


Aleksadar Žarevac

Modeli na reviji Aleksandra Žarevca nosili su potpuno nude make up s vrlo prozračnim tenom, laganom konturom i umjetnim trepavicama. Neutralni look upotpunilo je lagano sedefasto sjajilo na usnama. Kosa je bila ispeglana i ravna, a na sredini je stvoren geometrijski razdjeljak, koji je upotpunio ovu frizuru vrlo čistih linija.

Pavla Aleksić

Reviju Pavle Aleksić pratio je potpuno romatični pariški look - kontura oka je ignorirana, a preko cijelog kapka stavljena je boja tena. Uz gornje trepavice akcenti su bili nježno narančasto rumenilo i usta koja su obavijena koraljno crvenom bojom. Na usnama je korišteno kremasto rumenilo umjesto glossa i ruža, koje je na idealan način zaokružilo ovaj vrlo svjež ljetni make up. Frizure su također vukle inspiraciju iz Francuske - rep je uvijen, a šiške su prebačene preko lica.

Young @ Squat

Make up revije Young @ Squat obilježio je jako sjajan make up, pun vlažnih tekstura - umjesto rumenila nanesen je metalizirani puder, napravljena je kontura, a obrve su definirane. Na očima je izvedena smokey eye tehnika s tekućim metalom, koja je u potpunosti rablendana i mokra, dok je na usnama bila jedna jako neobična narančasta nijansa. Kosa modela je ležerno raspuštena, a oko čela povezane su trake s logom branda.

Ivica Skoko

Modeli Ivice Skoke nosili su make up look koji je baziran na pigmentima - na čitavom kapku i arkadi gradirani su sjajni pigmenti, obrazi su istaknuti lijepim roskastim rumenilom, a na usnama je roza mat boja. Prelijevajući tuš izgledao je također jako sjajno i parirao jako definiram obrvama. Frizure su stilizirane u velne napravljene figarom, a glave modela ukrašene su lančićima u kosi.

 

Kevin Murphy tim predvodili su sljedeći saloni: Frizerski salon Aleksandra Rijeka, frizerski salon E Rijeka, salon Angie Makarska, salon Fabris Umag, salon Mira Drniš, salon Dalila Split i salon Chic Omišalj.

Illamasqua tim predvođen Ivanom Bilandžijom Billy i Mihaelom Dodić, upotpunjen je pojačanjima make up artistica Ane Grgić iz Splita, Željane Šimić iz Ljubuškog i Lare Vrgoč iz Livna.


H.B.
Photo: Jure Perišić

Objavljeno: 15.06.2013. u 16:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p