VIJESTI

Beauty savjeti za plavuše

Kako istaknuti ono najbolje na sebi?

Kažu da se plavuše bolje zabavljaju, ali pri tome zaboravljaju da plavuše imaju itekako mnogo problema u održavanju te „najzabavnije boje kose". Kada prijeđu sa smeđe kose na plavu, žene često shvate kako izgledaju isprano ili se osjećaju kao da im nešto nedostaje. To je zato jer se plava kosa stapa s tenom i zahtijeva mnogo pažnje u odabiru make upa. Plavušama kosa ne uokviruje lice na način kao što to čini brinetama stoga im je šminka najbolji saveznik.

Platinaste plavuše


Nosite li boju poput Gwen Stefani, boje poput bakrene i crvenkasto smeđe ostavite na polici. Hladne plavuše traže iste takve nijanse make upa. Srebrne ili sive nijanse sjenila su mnogo bolji odabir. U većini slučajeva morat ćete posvijetliti i obrve, a ako niste sigurni kakav make up vam pristaje odaberite klasični pin up look.

Zlatne nijanse


Imate li ovu toplu nijansu kose posegnite za ružičastim i breskvastim nijansama make upa. Tamne nijanse ljubičaste mogu dobro izgledati na očima, kao i sve tople boje poput čokoladno smeđe ili bordo te bakrene.

Beach blond


Imate li nejednako plavu kosu prošaranu pramenovima koja izgleda kao da ste proveli nekoliko mjeseci na plaži, neka i vaš make up bude takav. Medene boje i nijansa karamela su idealne, a izbjegavajte narančastu. Istaknite obraze shimmerom boje šampanjca.

Borina Kopčić

Objavljeno: 23.12.2010. u 12:39
Tagovi: Make up, Kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p