VIJESTI

BEAUTY TALK: LANA BANELY

Sinoć smo u backstageu zatekli Lanu Banely i postavili joj nekoliko pitanja!

Ona je nagrađivana sportašica, bivša prva pratilja Miss sporta i voditeljica sportskih vijesti na nacionalnoj televiziji. Ako uzmemo u obzir da je Lana sve navedeno stigla napraviti u svojim dvadesetima, ova mlada djevojka se ima čime pohvaliti. Ovaj vikend smo je "uhvatili" na Cro-a-Porteru te joj postavili nekoliko brzinskih beauty pitanja.

 

F-HR: Kako to da si se odlučila nositi reviju za Hippy Garden?

Lana: Inače rijetko nosim revije, ali pošto modele Hippy Gardena nosim i privatno i na evente, pao je dogovor o suradnji. Večeras nosim samo jednu haljinu, točnije zatvaram reviju.

 

F-HR: Kako podnosiš televizijsku šminku?

Lana: Joj, grozno mi je to! Moje šminkerice na HTV-u čim me vide znaju da ću početi s pričom o previše pudera i rumenila, ali ne obaziru se previše na moje prigovore (smije se, opa.a). Televizijski make up je puno teži i gori od ovog za pistu, stvarno se ponekad osjećam kao zacementirana.

 

F-HR: Znači li to da se ne šminkaš privatno? 

Lana: Pa, šminkam se, ali jako jako malo. Volim se srediti za evente i neka privatna važna događanja, ali svakodnevno, nemam puno šminke.

 

F-HR: Koji su ti najdraži kozmetički proizvodi?

Lana: Tuš! Bilo koji, samo da je crni, da mogu s njim lijepo istaknuti oči. I Yves Saint Laureant sjajila! Obožavam sve njihove nijanse!

 

F-HR: Prošle godine postala si sportska novinarka na HRT-u, a obe znamo da novinari žive prilično nezdrav život. Koliko se ti, kao bivša aktivna sportašica, baviš sportom?

Lana: U zadnjih godinu dana se stvarno rijetko bavim sportom, iako planiram uskoro početi trenirati nešto, bilo što, tri puta tjedno. Jedini je problem što to govorim zadnjih godinu dana, ali od idućeg tjedna stvarno počinjem! Obećajem!

 

(Borina Kopčić)

Objavljeno: 19.04.2009. u 20:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p