VIJESTI

Bijeli osmijeh možete imati bez skupih tretmana izbjeljivanja

Colgate Max White Expert White
 
Colgate Max White Expert White 
Colgate je pokrenuo revoluciju i lansirao novu pastu MAX WHITE EXPERT WHITE s izbjeljivačem kojeg koriste doktori dentalne medicine.

S vremenom zubi mogu postati žuti i puni mrlja zbog hrane, pića i nekih životnih navika kao što je pušenje. Svatko želi imati lijepi osmijeh i blistavo bijele zube, no tek si rijetki mogu priuštiti skupe tretmane izbjeljivanja, koji vrlo često mogu biti bolni i štetni za zube. Zato su stručnjaci brenda Colgate, nakon nekoliko godina istraživanja, pronašli rješenje - revolucionarnu pastu za zube Colgate Max White Expert White s vodikovim peroksidom, sastojkom za izbjeljivanje, kojeg koriste doktori dentalne medicine. Vodikov peroksid vrlo je učinkovit sastojak jer izbjeljuje i uklanja obojene molekule ispod površine zuba.
 
Colgate Max White Expert White
 
Colgate Max White Expert White je savršena formula paste za zube za svakodnevnu upotrebu. To je klinički dokazani proizvod, koji dubinski uklanja mrlje sa zubi i sprječava nastanak novih, a rezultat su vidljivo bjelji zubi nakon samo pet dana*. Nova i inovativna formula Colgate Max White Expert White djeluje aktivno i mijenja boju mrlja, čak i na mjestima do kojih četkica ne može doći.
Colgate Max White Expert White
 
Colgate Max White Expert White 
Osim što izbjeljuje zube, Colgate Max White Expert White djeluje protiv karijesa što znači da čuva njihovo zdravlje te pruža svjež dah i pomaže u smanjenju zubnih naslaga. Colgate Max White Expert White možete pronaći u svim trgovačkim maloprodajnim lancima u pakiranju od 75 ml i u dvije varijante; Soft Mint i Cool Mint, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 36,99 kuna.

* Nakon 5 uzastopnih dana korištenja (dva puta dnevno), može se primijetiti visoka učinkovitost paste
 
Foto: PR
Objavljeno: 16.07.2016. u 10:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p