VIJESTI

Biste li poželjeli koristiti ovakvu selfie aplikaciju?

Beme osvaja svijet brzinom svjetlosti
selfie 
Instagram je, kao što već i ptice na grani znaju, postao meka za one koji žele pratiti savršene živote savršenih ljudi, ili možda vlastiti život prikazati na jednako savršeni način. Sve se vrti oko prave fotke, pravog kuta, pravog filtera. Ukratko, Instagram je jedna velika iluzorna mreža perfekcionizma.

Međutim, nova aplikacija, Beme, tome je odlučila stati na kraj. Poanta ove hit aplikacije, koja je i prije lansiranja prikupila milijune dolara od sponzora, leži u činjenici da svoje selfieje ovdje ne možete editirati, urediti i usavršiti. Dapače, ne možete ih nikako kontrolirati. Razlika je u perspektivi: umjesto da gledamo u ekran dok slikamo ili snimamo pizor koji želimo podijeliti na nekoj od društvenih mreža, Beme nam, zahvaljujući senzoru za udaljenost, omogućuje da taj prizor uhvatimo ne gledajući u ekran. Uopće.
 
selfie
Naravno, ondje gdje pronalazimo srž ideje iza ove aplikacije, pronalazimo i problem koji će automatski odbiti veliki broj svojih potencijalnih korisnika. Ove snimke ne mogu se editirati. Dapače, čim ih snimite, one se automatski u tom neobrađenom obliku pojavljuju na uvid korisnicima koji vas prate, ali i onima koji vas ne prate.

Izgarate od želje da vam svaka Instagram fotka postigne dovoljan broj lajkova i komentara? Zaboravite na to: Beme ne dozvoljava lajkanje, niti komentiranje. S ovom aplikacijom možete biti samo ono što jeste, i to bez faktora egotripa. Teška srca priznajemo kako smo sigurni da će upravo ova ideja odbiti mnoge od želje da isprobaju ovu aplikaciju. Ako vas ipak zanima kako aplikacija funkcionira, pogledajte ovaj video:
 

J.S.
Foto: Pinterest

Objavljeno: 27.07.2015. u 11:19
Tagovi: instagram, selfie

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p