VIJESTI

Bizarni beauty savjeti

Victoria Beckham koristi foliju umjesto viklera, a Juliette Binoche pere kosu kečapom?!

Nedavno smo vam pisali o najboljim beauty savjetima koje su dale poznate svjetske zvijezde, a danas nastavljamo s onim pomalo bizarnim, nedavno objavljenim u Daily Mailu. Očito su stanovnici Lala Landa spremni na štošta kako bi zadržali mladost i ljepotu. Krenimo redom...

Kečap

Obično ga ljudi stavljaju na krumpiriće i u sendviče, ali Darren Fowler, frizer Tori Amos i Juliette Binoche kaže kako kečap sprečava stvaranje zelene boje u slučajevima kada blajhana kosa dođe u kontakt s klorom. Kečap nanesite prije šampona i ostavite neko vrijeme da crveni pigmenti neutraliziraju zeleni i isperite.


Aluminijska folija

Univerzalno kućno pomagalo je idealno za uvijanje kose. Ben Cooke, čovjek zadužen za valoviti bob Victorie Beckham, kaže kako je najbolje sredstvo za uvijanje kose obična folija. Od folije oblikujte štapiće (što tanji, to sitnije kovrče) i omotajte kosu oko njih te učvrstite. Osušite kosu sušilom za kosu i ostavite neka se hlade- navodno je efekt fenomenalan.

Kondenzirano mlijeko

Lea Harrison, londonska celebrity frizerka, tvrdi kako nema bolje zaštite prilikom blajhanja od kondenziranog mlijeka. Riječ je o posebno obrađenom mlijeku koje djeluje zgusnuto te zahvaljujući tome kada se nanese na vlasište štiti kožu od agresivnih sastojaka.

Omekšivač u maramicama

Osim za mirisne ormare i rublje, omekšivač pakiran u maramice umanjuje statički elektricitet nakon sušenja. Samo trebate maramicom prijeći po kosi od korijena do vrhova.

  

Žličica za bebe

Vizažist Kabuki tvrdi kako je mala baby žličica, presvučena gumom, jedno od najboljih pomagala za stavljanje umjetnih trepavica jer zahvaljujući svom obliku dobro prijanja uz oko i lakše potisne trepavice da se spoje s umjetnima.

Pepeo cigarete i pasta za zube

Imate mrlje od kreme za samotamnjenje? James Harknett koji brine za preplanulost zvijezda britanskog X factora kaže kako je dovoljno protrljati te magične supstance po tamnijim mjestima.


Gel za kosu i selotejp

„Kada sam šminkao Lady Gagu za MTV Video Music Awardse 2009. Šljokice na licu sam učvrstio gelom za kosu, a uklonio selotejpom." tvrdi Kabuki.

Gel za intimno pranje

Issidora, vizažistica Grace Jones, tvrdi kako s tim sredstvom možete gotovo sve: skinuti šminku, oprati lice, oprati kistove za šminkanje...

Olovka

Vizažistica Ariane Poole kaže kako je najbolje prije stavljanja umjetnih trepavica omotati te male dlakave napasti oko olovke. Tako će se malo omekšati, trakica na kojoj stoje trepavice će se polomiti, ali i lakše prilagoditi obliku oka nakon što su dugo bile u kutiji.

Borina Kopčić

Izvor: Daily Mail

Objavljeno: 25.01.2011. u 18:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p