VIJESTI

Bockanje je OUT!

Nova linija Dove antiperspirant dezodoransa

HairMinimising je nova linija antiperspirant Dove dezodoransa koja je jedinstvena po inovaciji koja kožu pazuha održava osjetno mekom i suhom te glatkom i bez osjećaja bockanja dulje vrijeme. Nova Dove linija predstavljena je na konferenciji koju je vodila novinarka Nevena Rendeli, a o samoj liniji su govorili brand menadžerica za Dove u Hrvatskoj Jasmina Matiša, dr. med., spec. dermatovenerolog  Sanja Petek Modrić, te modni urednik Borut Mihalić.

„Za njegu kože ispod pazuha, preporuča se uporaba antiperspiranata kao i uklanjanje dlačica. Za žene, najbrža i najjednostavnija metoda uklanjanja dlačica, je svakako njihovo brijanje. Na taj način zadržavanje nečistoća i bakterija koje doprinose razvoju mirisa, svedeno je na minimum. Većina žena bit će zadovoljna i sa estetskim učinkom odstranjenja dlačica, a osobito ako će njihov rast biti usporen i manje vidljiv nakon uporabe nove generacije antiperspiranata." - komentirala je Sanja Petek Modrić.

Novi Dove Hair HairMinimising antiperspirant dezodorans dolazi u obliku spreja i roll ona u dvije mirisne varijante Nature Fresh i Wild Rose i već nakon prve uporabe njeguje kožu ispod pazuha. U samo nekoliko tjedana dlačice ispod pazuha postaju osjetno tanje i mekše te ih je lakše ukloniti. Antiperspirant dezodorans sadrži Pro-Epil kompleks obogaćen prirodnim ekstraktima i ¼ Dove hidratantne kreme. Svakodnevnom uporabom ovaj proizvod čini njegu kože ispod pazuha jednostavnijom i lakšom nego ikad prije.

"Pitanje koje sam postavio u svom izlaganju - koliko je zapravo važno kod žena danas imati obrijan ili neobrijan pazuh? - ukazuje da postoje još neki aspekti ženske ljepote koji su i danas pomalo kontroverzni. Moda  svakodnevno pomiče ili postepeno mijenja granice uobičajenog i svakodnevnog odijevanja i poimanja lijepog, time doprinosi i estetici tijela. Zato glatka i lijepa koža, pa čak i ona ispod pazuha, sve više pobuđuje osjećaj privlačnosti u oku promatrača." - izjavio je Borut Mihalić.

Fotografije sa konferencije pokazuju da osim njege, novi Dove proizvodi mogu biti i zabavni. To su nam pokazali simpatična Nevena Rendeli i Borut Mihalić.

 

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 01.05.2009. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p