VIJESTI

Boje za kosu koje trebate isprobati ove jeseni

Colorista boja za kosu
Colorista
Z
amislite brend koji je 100% nastao iz osluškivanja društvenih mreža i platformi. Zamislite boju za kosu koja sa svojim izborom nijansi pomiče sve granice klasičnih boja. Zamislite da možete sami birati trajanje boje…

Sada vise ne morate zamišljati - COLORISTA je prva L'Oréal Paris boja za kosu koja otvara nove mogućnosti. Inspirirana make up nijansama pokreće revoluciju u svijetu ljepote. Više ne postoje granice za vašu kreativnost. Na vama je samo da izaberete svoj stil!

Upoznajte COLORISTA boje. Sigurni smo da ćete ih obožavati:

SPREJEVI: Boje na 1 dan ili na 1 noć.
Sprejevi su idealan format ako želite eksperimentirati s bojom na 1 dan. Lako se nanose i lako se skidaju poslije prvog pranja kose. Odaberite jednu od 6 nijansi i kreirajte samo svoj COLORISTA stil. Unesite boju i novu energiju u svoj svakodnevni život.

Colorista

WASHOUTS: Avantura na 1-2 tjedna
COLORISTA Washouts inspirativna paleta od 11 nijansi za jedinstven izgled koji ce trajati i do par tjedana. Lako mijenjajte boje, igrajte se, a za intenzivniji rezultat posebno na smeđoj kosi potrebno je i da posvijetlite kosu sa COLORISTA Effects setovima. Ako ste nestrpljivi da promijenite boju tu je i COLORISTA Fader šampon koji će pomoći da vam se brže ispere boja i omogući da se prepustite novim COLORISTA avanturama.

Colorista
PAINTS: Trajne boje inspirirane trendovima
Osam nosivih nijansi koje donose novu dimenziju boje inspirirane su najmodernijim make-up paletama. Probajte i jedinstvenu COLORISTA četkicu za bojenje koja je razvijena u suradnji s eminentnim make-up stručnjacima za četkice za maskare. Pomoći će vam da lakše i preciznije nanesete COLORISTA Paints i postignete željeni efekt bojenja (pramenove, ombre, cijelu kosu…) i za ujednačen izgled boje.

Colorista
Tvoja boja kose je dio tvoje priče koju želiš ispričati svijetu. Živi za trenutak, igraj se bojama i budi #COLORISTA!

Objavljeno: 04.10.2017. u 14:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p