VIJESTI

Cara Delevingne je nezaustavljiva

Zgodna Britanka postala zaštitno lice novog mirisa iz Burberryja
Počevši od modnih magazina pa sve do tabloida, stranice svjetskih medija na dnevnoj su bazi pune vijesti o Cari Delevingne, 20-godišnjoj Britanki koja posljednjih godinu dana suvereno vlada modnim svijetom. Njenoj dominaciji čini se nema kraja, jer lijepa plavuša prepoznatljivih obrva jučer je proglašena zaštitnim licem novog mirisa iz Burberryja, Body Tender.

Dok Cara pokušava pratiti hektičan raspored svjetskih tjedana mode, u medijima je osvanula kampanja koju je model snimio za novi Burberry parfem, a koju potpisuje slavni Mario Testino. Cara u kampanji pozira u bež baloner od brušene kože, a u pozadini se nazire impresivna arhitektura Londona.

Stvarajući Body Tender, parfumeri su nastojali kreirati miris koji će objediniti različite karakteristike Burberry djevojke, istražujući njenu nježniju i zaigraniju stranu. Zahvaljujući njenoj prirodnoj ljepoti i vibrantnoj energiji, Cara je bila prvi izbor za ambasadoricu novog mirisa.

Burberry Body Tender lakša je varijanta parfemske uspješnice Burberry Body te u jedno spaja note limuna, engleske ruže i bijelog jasmina s toplom, ženstvenom i nježnom bazom.


H.B.
Photo: Burberry
Video: Youtube/Burberry

Objavljeno: 02.03.2013. u 20:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p