VIJESTI

Čarobna rukavica za skidanje šminke

Za svakodnevno blistavu i čistu kožu

 

Inovativna antibakterijska rukavica za skidanje šminke, Las Chicks® Magic Glove od mikrovlakana, obogaćena je srebrnim ionima i idealna za sve tipove kože.

Različitim tipovima kože potrebna je različita njega, no za svakodnevno temeljito čišćenje lica postoji jedinstveno rješenje za svaku kožu – rukavica Las Chicks® Magic Glove!

Rukavica Las Chicks® Magic Glove od mikrovlakana obogaćena je srebrnim ionima te je antibakterijska i dermatološki ispitana. Odlična je dnevna rutina za sve tipove kože, čak i za onu sklonu aknama i alergijama. Zahvaljujući srebrnim ionima ova rukavica štiti i čuva kožu, a njezina nježna mikrovlakna čiste pore i uklanjaju sve nečistoće čime se koža lica ne izlaže kemikalijama koje mogu uzrokovati iritacije.

Svakodnevnom upotrebom, Las Chicks®Magic Glove rukavica oslobađa kožu od mrtvih stanica i stimulira obnovu istih čineći vaše lice glatkim i sjajnim. Potrebno ju je samo umočiti u vodu i tako ukloniti s lica svu šminku i nečistoću. Uz ovu rukavicu više nisu potrebna dodatna i često skupa sredstva za čišćenje lica.

Uz sve to, Las Chicks®Magic Glove je eco-friendly jer se smanjenjem upotrebe vatica, vlažnih maramica, različitih tonika i mlijeka za čišćenje lica smanjuje količina kemikalija, plastike i ostalih štetnih tvari za okoliš. Za nikad lakše uklanjanje šminke isprobajte rukavicu Las Chicks®Magic Glove. Trajat će vam barem 100 pranja; 3 mjeseca i više, a možete je pronaći u trgovinama BIPA po cijeni 49,90 kuna.
 
Foto: PR
Objavljeno: 17.02.2016. u 09:07

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p