VIJESTI

Chanel Gabrielle - osvaja srca ljubiteljica parfema

Nakon 15 godina Chanel ima novi parfem
 
Chanel Gabrielle
N
ovi parfem, svojevrsni je pečat osnivačice kuće Chanel, Gabrielle "Coco" Chanel, jer osim njezinog imena, kuća Chanel je inspiraciju za ovaj parfem pronašla u Gabriellinom odvažnom i buntovnom karakteru.
 
Gabrielle Eau de Parfum predstavljen je kao "apstraktni cvjetni" miris. Mirisna piramida ovoga parfema uključuje mirise bobičastog voća i citrusa (crni ribiz, naranču i grejp), čaroliju bijelog cvijeća ylang-ylanga, jasmina i cvijet naranče, a u osnovi parfema dominiraju sandalovina i mošus koji podsjećaju na originalnost i tradiciju Chanela. Novu mirisnu kompoziciju potpisuje Olivier Polge.

Coco Chanel Gabrielle
Coco Chanel Gabrielle
Vjerne sljedbenice Chanela primijetit će i inovativnost u parfemskom pakiranju. Na dizajnu koji potpisuje Sylvia Legastelois, naizgled jednostavne četvrtaste bočice, radilo se čak sedam godina. Izrađena je od finog tankog stakla i ima specijalni difuzor. Obojena je u nježnu zlatnu boju koja propušta svjetlost simbolizirajući sunčani karakter mirisa. 

Misija parfema Chanel Gabrielle leži  u pozivu ženama da imaju vjeru u ono što, i tko jesu kao i  da s lakoćom slijede glas u sebi. Chanel Gabrielle će biti dostupan od rujna u pakiranju od 50 i 100 ml.

Chanel Gabrielle

Ma.D.
Foto: PR
Objavljeno: 11.07.2017. u 12:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p