VIJESTI

Chanel kistovi kao temelj odličnih make up realizacija

Make up oprema u koju se isplati investirati
Svaka ljubiteljica kvalitetnih make up izdanja u svojoj kozmetičkoj torbici zasigurno drži i odgovarajući pribor. Budući da su kistovi postali temelj svakojakih make up majstorija, Chanel si je i po tom pitanju dao oduška te u svoj beauty odjel uložio vlastitom kolekcijom pribora. Chanelove kistove prvenstveno karakterizira ručno izrađen vršak, bez škare ili britve, drška od mat crnog drveta, kao i prsten svakog kista, koji je od debele mjedi, odabrane zbog otpornosti na vrijeme i udarce.


Od cijele kolekcije, većina kistova dostupna je i u Hrvatskoj, počevši od kista broj 1, izrađenog od kozje dlake, koji je namijenjen za nanošenje kompaktnih pudera ili pudera u prahu (418kn). Njegova ukošena verzija nalazi se pod brojem 2, a cijena joj iznosi 402 kune. Za nanošenje rumenila idealan je kist broj 4 (312 kuna), dok se kist za nanošenje tekućih ili kremastih podloga krije pod brojem 6 (280 kuna).

Chanel u ponudi ima i svoj tzv. kabuki kist, s kojim će vam aplikacija pudera u prahu, kamenu ili rumenila biti znatno olakšana (296kn). Obični (br. 11), odnosno ukošeni kist za obrve( br. 12) namijenjeni su njihovom uljepšavanju te im cijena iznosi 154, odnosno 186 kuna, a precizne linije tušem savršeno će povlačiti kist broj 13 (178 kuna). Kistovi broj 14, 15 i 27 namijenjeni su za nanošenje sjenila te im cijene redom iznose 178, 225 i 183 kune.

 

H.B.
Photo: Chanel

Objavljeno: 24.01.2012. u 13:35
Tagovi: Chanel, Make up, kistovi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p