VIJESTI

Chanel predstavlja kremu za tijelo iz linije 'Les Exclusifs de Chanel'

Novi proizvod za njegu produljuje trajanje parfema na koži

Otkako je 2007. godine pristigla na tržište, kolekcija mirisa Les Exclusifs de Chanel ima zlatno pravilo; svaka kreacija mora biti izniman i bezvremenski mirisni izraz, određen preciznim olfaktornim stilom.

Ukupno 13 mirisnih kreacija, inspiriranih bogatom poviješću modne kuće Chanel, ovih dana dobiva pojačanje u vidu kreme za tijelo, dovoljno moćne da naglasi i produlji sve Les Exclusifs mirise na vašoj koži.


Chanelov laboratorij na kremi je surađivao s parfumerima Jacquesom Polgeom i Christopherom Sheldrakeom, kako bi proizveli izvanredni proizvod za njegu kože.

Hidratantna mreža koju su stvorili u stanju je zadržati mirisne molekule parfema apliciranog na nju. Zbog toga ova krema ima suptilnu bazu s diskretnim mirisom, koji ostaje u pozadini kako bi odabranom parfemu dao puni izraz.

Lagani cvjetni i mošusni ton na kraju je beskrajno kompatibilan sa svakim od Les Exclusifs de Chanel mirisa.

Sama krema je istovremeno je vrlo lagane i vrlo luksuzne teksture, lako se upija, hrani i omekšava kožu te ju čini baršunastom. Proizvod se može kupiti samo u Chanelovom Espace Parfumsu u Limoni dućanu u zagrebačkoj Mesničkoj 1, i to po cijeni od 730 kuna za 150g.


Photo: Chanel

Objavljeno: 10.11.2012. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p