VIJESTI

Christian Louboutin otvorio prvi pariški 'beauty boutique'

Pariz je bogatiji za osebujnu oazu ljepote

Christian Louboutin beauty boutique  

Najpoznatiji postolar svijeta svoje je carstvo svojedobno odlučio proširiti i svoje je prestižno ime, osim na crveni potplat cipela, počeo stavljati i na liniju lakova za nokte. Ova luksuzna beauty linija nedavno je dobila i svoj novi pariški dom, čime je Christian Louboutin oduševio brojne ljubitelje svog lika i djela.

Ulica Passage Vero-Dodat ovime je po drugi puta postala fokus Louboutin svijeta. Tamo je svojedobno dizajner otvorio i svoje prvo muško-žensko prodajno mjesto. Dizajn interijera potpisuje Pierre Yovanovitch koji je obavio uistinu sjajan posao. Na bijelim zidovima ističu se malene drvene police na kojima su izloženi lakovi za nokte, kaleidoskopski moment izazivaju boje koje se iza bočica mijenjaju ovisno o svjetlosti, dok iluziju svjetionika daje otvor u stropu prvog kata.

Osobnost prostoru dizajner je unio i detaljima poput uskog stubišta s bakrenom ogradom, potkrovlja nalik na ženski boudoir s nježno ružičastim zidovima i sofama punim jastučića u bojama lakova za nokte, kao i svojom zbirkom Kachina lutaka koje krase zidove. Vodeći se za idejom kako ovaj Louboutin butik mora ljude tjerati na sanjarenje i čuđenje, moramo priznati da je dizajner interijera svoju misiju i ostvario.
 
Christian Louboutin beauty boutique 
Christian Louboutin beauty boutique 
Christian Louboutin beauty boutique 
M.M.
Foto: Christian Louboutin
Objavljeno: 17.03.2015. u 15:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p