VIJESTI

Cijelo vrijeme ste krivo nanosili kremu ispod očiju!

Ujutro ili navečer?

Tamni kolutovi oko očiju lako mogu razotkriti vaš stil života. Oni otkrivaju ako ste premalo spavali ili imate stres na poslu, ali to ne mora biti tako.

Iako su podočnjaci prije svega stvar genetske predispozicije, mnoge žene ipak griješe kad pomisle da su tamni kolutovi problem protiv kojeg se ne možemo boriti, ali pitanje je koji je ispravan način. Sigurni smo da većina žena kremu ispod očiju nanosi prije spavanja i priznajemo, mi smo prvi koji to radimo, ali doznali smo da je to potpuno kriv pristup. 

Kremu za područje ispod očiju najbolje je nanositi ujutro kada se probudite. Ako je nanosite navečer ona u noći lako može završiti ili na jastuku ili u vašim očima jer se nesvjesno pomičete ili možda čak i trljate oči.  Ako vam krema uđe u oči, ujutro se možete probuditi ne bez podočnjaka, nego s iziritiranim očima jer će vaše oči suziti od previše kreme koja u njih ulazi i višak tekuće slit će se u bazen ispod očiju te će to iziritirati oko. 

Vaše oči trebaju najviše hidratacije ujutro kako bi došle k sebi nakon buđenja. Posegnite za proizvodom koji ima aplikator koji hladi ili onim koji sadrži peptide jer će hladan efekt i peptidi zategnuti kožu i smanjiti natečenost vrlo brzo nakon nanošenja. Samo dajte kremi nekoliko minuta da se potpuno apsorbira prije stavljanja make upa.

T.F.
Foto: arhiva Fashion.hr
Objavljeno: 20.04.2016. u 09:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p