VIJESTI

Clinique uskoro lansira novu make up poslasticu

Postojeća Almost Lipstick linija ruževa za usne obogaćena je sa sedam novih nijansi
Za sve dame koje se sjećaju i koje su uživale u kultnoj Clinique-ovoj nijansi Black Honey, stižu dobre vijesti. Poznata kozmetička kuća u siječnju se sprema lansirati sedam transparentnih nijansi unutar vlastite Almost Lipstick linije ruževa za usne. Osim prirodnih, odnosno nude nijansi, pronaći možete i ružičaste, ljubičaste te crvene. Posebna čar leži u imenima spomenutih boja, a sve one inspiraciju su povukle iz originalne Black Honey nijanse, prvi put svijetu predstavljene 1971. u obliku sjajila za usne.


Almost Lipstick linija karakteristična je po svojoj laganoj i njegujućoj formuli te je idealna za hladnije vremenske uvjete; nanosi se poput balzama, a na usnama se neće isušiti kao tipične mat nijanse. Tekstura je gusta poput voska, dok su zastupljene nijanse djelomično transparentne pri nanošenju, postepeno dodajući boju usnama. Prirodna boja usana s ovim ruževima svejedno će doći do izražaja, a u kombinaciji će dati jednu univerzalnu nijansu, jedinstvenu za svaku ženu i prilagodljivu svakom tonu kože.

Nijanse koje će se naći u prodaji jesu: Black Honey, Shy Honey, Tender Honey, Spice Honey, Luscious Honey, Chic Honey, Lovely Honey i Flirty Honey.


H.B.
Photo: Clinique

Objavljeno: 03.01.2012. u 18:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p