VIJESTI

Dani otvorenih vrata u Bliss institutu

Brojne pogodnosti
bliss institut 
U poznatom zagrebačkom Bliss institutu po prvi put održat će se Dani otvorenih vrata 8., 9. i 10. ožujka od 11 do 15 sati.

Želja im je u prijateljskoj i veseloj atmosferi predstaviti brojne pogodnosti ekskluzivnih proizvoda i tretmana poznate francuske kozmetičke kuće Decleor, brenda čija originalnost leži u savršenoj kombinaciji luksuza, ženstvenosti i vještina najboljih kozmetičkih stručnjaka ljepote.

Tijekom jednosatnog boravka u Bliss institutu imat ćete priliku na vlastitoj koži isprobati opuštajući polusatni Decleor flash tretman lica namijenjen intenzivnoj hidrataciji kože lica, vrata i dekoltea, pogodan za sve tipove kože i idealan za prirodnu njegu kože ili polusatni Aroma Blend tretman tijela.

bliss institut

Uz to, Bliss tim bit će vam na raspolaganju za individualne konzultacije i dijagnostiku, a kako ne biste otišli praznih ruku, na poklon ćete dobiti Bliss spa kartu za opuštanje u najljepšoj oazi te Decleor paket za njegu lica i tijela. Termin morate rezervirati, a sve kontakt informacije doznajte ovdje.

Foto: PR
Objavljeno: 22.02.2017. u 16:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p