VIJESTI

Dentalni nakit kao sigurna i atraktivna dekoracija

Ukrasite svoje zube u Pearlsmile salonu
pearlsmile Švedska tvrtka Twident AB jedna je vodećih svjetskih proizvođača dentalnog nakita. Kombinacija vječne elegancije dijamanata i zlata, te trendi varijante raznih oblika i boja nude za svakoga po nešto.

Ukrašavanje zubi je ponovno postao hit u svijetu, a u glavni cilj salona Pearlsmile je pratiti trendove u dentalnoj estetici i vaš osmijeh učiniti posebnijim i atraktivnijim.

Ljude muči je li to zaista bezopasno za našu caklinu i organizam. Odgovor se krije u tome da je takav nakit izgrađen od istih legura kao i ostale stomatološke gradivne stvari poput mostova. Sastojci tih legura su potpuno bezopasni i ne izazivaju nikakve alergijske reakcije u usnoj šupljini ni zubima tako da možete odahnuti. Postavljanje zubnog nakita nije štetno po zub jer za razliku od prijašnjih postupaka brušenja zuba da bi se kristal ili zlatni nakit mogao postaviti, danas se samo zalijepi pomoću adheziva i tekućeg kompozita, a upotrebom hladnog led svjetla osigura se njegova dugovječnost.
pearlsmile 
Odaberite jednu od naših kolekcija i uljepšajte svoj osmijeh: u ponudi su GOLD COLLECTION 22-24 k zlato i briljant sa brušenim Wesselton SI dijamantom; WHITE GOLD COLLECTION 18 k i briljant sa brušenim Wesselton SI dijamantom, i CRYSTALS by Swarovski.
 
teeth
Budite opet u trendu i zablistajte uz Twinkles Twident dentalni nakit. Posjetite nas u salonu Pearlsmile i podarite si blistavi osmijeh.

Foto: PR
Objavljeno: 15.04.2015. u 12:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p