VIJESTI

Dessange vizija kose za nadolazeće proljeće i ljeto

Ove sezone nosi se kreativni nered
kosa  
Novi trendovi iz Pariza ove godine najavljuju kreativan nered, odnosno raznovrsnost. No, nije sve u raščupanoj kosi već je naglasak stavljen na tehniku šišanja iz koje je moguće složiti više frizura. Specifičnom i jedinstvenom tehnikom šišanja, Dessange ponovno prelazi granice i dokazuje da je moguće iz jedne tehnike šišanja dobiti dva stila frizure, moderno - urbani i elegantno - profinjeni.

Ovoga proljeća je sve dopušteno! Od dječačkog looka, preko bezvremenskog kratkog zaobljenog boba, klasičnog boba sa ravnim šiškama, pletenica u raznim varijantama koje se mogu nositi sa sportskim i elegantnim lookom - do duge ravne kose, poluduge stepenasto ošišane i lagano uvijene. Frizure odišu 80-ima, ali su istovremeno i prilagođene modernoj ženi.
 
kosa 
kosa
Kako je proljeće godišnje doba veselih boja tako je i ova kolekcija totalno šarena, mladenačka i nosiva. Pramenovi su nezaobilazni i daju poseban izgled svakoj frizuri. Jedinstvenom tehnikom pramenovanja, Dessange koloristi postižu prirodno posvijetljene pramenove. Tajna prirodnog izgleda kose leži u recepturi i tehnici izrade ovih pramenova bez folije sa trajnošću od minimalno 2 mjeseca.
 
kosa
Ukoliko se želite odvažiti i istaknuti svoj stil, Dessange je pripremio personalizirane Pigma kupke u boji. Na taj način možete svoju kosu nijansirati u druge tonove, ili pak kratkoročno obojati u neku vibrantnu modernu boju poput pink ili ljubičaste.
 
kosa
J. S.
Foto: PR
Objavljeno: 23.02.2015. u 15:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p