VIJESTI

Dezodorans uz koji ćete nositi odjeću u svojim omiljenim bojama

Dove predstavlja novu Invisible Dry tehnologiju

Boje mogu promijeniti naše raspoloženje, dati energiju našem danu ili promijeniti percepciju našeg ponašanja. Zašto bi se onda ograničili na nošenje crne i bijele? Dove je želio otkriti istinu o povezanosti žena i boje odjeće koje nose te je proveo ispitivanje koje je otkrilo da samo 50% žena nosi svoju omiljenu boju.

Dove želi potaknuti žene da nose boje koje žele. Stoga predstavlja prvi Dove dezodorans koji je testiran na 100 boja. Nova Dove Invisible Dry varijanta dokazano ne ostavlja vidljive tragove na bojama, ne sadrži alkohol i istovremeno njeguje pazuhe s četvrtinom hidratantne kreme. U filozofiji branda Dove je moderna i samosvjesna žena koju će novi proizvod Dove Invisible Dry ohrabriti da nosi odjeću u svojim omiljenim bojama i potaknuti je na izražavanje svoje osobnosti.

Upravo zbog toga je i ostvarena suradnja između beauty branda Dove i proslavljenog dizajnerskog dvojca Roberta Severa i Branka Basletića. Prepoznatljivi po svojim printevima i sofisticiranim bojama, dizajneri su nedavno predstavili dizajnersku tuniku, koja je nastala kao rezultat savršenog spoja mode i ljepote.

-->

 

photo: Dove

 

-->-->--> -->

Objavljeno: 09.04.2014. u 19:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p