VIJESTI

Dizajnerice u ulozi modela na jedan dan

Zanimljiva zamjena uloga uoči modnog događaja
makeup 
Nakon spektakularne završnice BIPA FASHION.HR-a, točnije za tri dana, počinje i 25. jubilarno izdanje Schwarzkopf Cro A Portera. Sve kolekcije su spremne za izlazak na pistu, a ženski dio dizajnerske ekipe uspio je malo predahnuti od rada i odraditi beauty snimanje.

Naime, nedavno su Lana Puljić, Sonja Lamut, Andrijana Subotić Pjajčik, Vedrana Mastela, Jelena Holec, Katarina Džale, Jasmina Arnautović i Maja Virgej Novak iz Jet Laga, Iva Karačić, Lidija Pihler Yuniku te Ana Brajković iz Neba, predstavile ženski dio snaga Schwarzkopf Cro A Portera - te su na jedan dan zamjenile uloge i zabljesnule poput pravih modela.
 
makeup
Andrijana Subotić Pjajčik
 
makeup
Iva Karačić

Uz savjete profesionalnih make up artista, te Schwarzkopf professional proizvoda za kosu, zadatak je prošao i više nego odlično, a o tome svjedoče i zadovoljna lica dizajnerica.
 
look

Jasmina Arnautović i Maja Virgej Novak iz Jet Laga

Upravo u zadnjim danima pripreme pred predstavljanje kolekcije na skorašnjem Schwarzkopf Cro a porteru, dizajnerice imaju najmanje vremena za sebe, pa su djevojke iskoristile ovaj predah kako bi razmjenile iskustva, umanjile stres i na trenutak uživale u svojoj ženstvenosti. Sati šminkanja i friziranja bili su užitak i za najnestrpljivije, a djevojke su vrijeme kratile razgovarajući o nadolazećoj reviji, komentirajući modele i materijale koje su odabrale kreacije.
 
look
Jelena Holec
 
look
Katarina Džale
 
look
Lana Puljić

25. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Hrvatske obrtničke komore te Hrvatske gospodarske komore. Poznata imena domaće modne scene u dva dana održavanja, 26. i 27. ožujka u Studiju 2 zagrebačkog Jadran filma, pokazat će aktualne ideje hrvatskog dizajna za ovu sezonu.
 
look
Lidija Pihler Yuniku
 
sonja
Sonja Lamut
 
look
Vedrana Mastela
Foto: Joanna Paciorek
Objavljeno: 23.03.2015. u 12:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p