VIJESTI

Do lijepe kože uz novitete u njezi lica

Nova NIVEA linija za čišćenje lica
nivea
Redovito čišćenje lica ključno je za održavanje zdrave i lijepe kože. Tijekom dana, na koži lica skupljaju se bakterije, virusi, prljavštine ali i odumrle stanice. Užurbani tempo i brojne obaveze koje svakodnevno izvršavamo, ponekad nam ne ostavljaju dovoljno vremena za čišćenje lica. U periodima kad su takve situacije iznimka, nema razloga za pretjeranu brigu, ali je važno pokušati reagirati prije nego što postanu pravilo jer se bez svakodnevnog čišćenja, na licu stvara tanki sloj nečistoće koji otežava prodiranje drugih proizvoda za njegu. Samo voda ili sapun za ruke nisu prikladni za čišćenje lica. Vrlo je važno koristiti proizvode koji su posebno osmišljeni za njegu lica, proizvode koji ne isušuju kožu i koji održavaju njezinu prirodnu PH vrijednost.

Tri koraka za potpunu njegu kože lica uključuju čišćenje, toniranje te njegu odnosno hidrataciju lica. Za sve žene koje posebnu pažnju posvećuju odstranjivanju ostataka šminke oko očiju tu je NIVEA Double Effect losion za uklanjanje šminke koji djeluje u dvije faze kroz koje nježno čisti i osnažuje trepavice, a uklanja čak i vodootporne slojeve šminke. Za one koje zbog užurbanog načina života ne mogu odvojiti vrijeme za sva tri koraka, NIVEA je razvila 3-u-1 micelarnu otopinu za čišćenje lica koja u samo jednom koraku čisti, uklanja ostatke šminke i hidratizira kožu.
 
nivea
NIVEA nudi širok izbor proizvoda za čišćenje koji su posebno kreirani za svaki tip kože. Vrlo je važno odabrati proizvode prikladne našem tipu kože. Svaki NIVEA proizvod za čišćenje sadrži pomno birane sastojke prilagođene određenom tipu kože čime lice priprema za nanošenje dnevne ili noćne kreme.

NIVEA Double Effect losion za uklanjanje šminke (33,90 kn)
Odstranjivač šminke oko očiju djeluje u dvije faze te uz pomoć ekstrakta različka učinkovito, ali nježno odstranjuje čak i vodootpornu šminku istovremeno pružajući potrebnu njegu. Njegova dvofazna formula s provitaminom B5 brzo i temeljito uklanja i najotporniju šminku bez trljanja.
 
Nivea
NIVEA 3u1 micelarna voda za čišćenje lica (39,90 kn)
Inovativna 3 u 1 micelarna voda za čišćenje lica za sve tipove kože s dekspantenolom i uljem sjemenki grožđa čisti, uklanja šminku s lica i područja oko očiju te hidratizira - sve u jednom koraku. Dubinski čisti upravo zahvaljujući iznimno učinkovitoj, a istodobno vrlo blagoj formuli. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, naknadno ispiranje lica nije potrebno, a sama formula ne utječe na prirodni, zaštitni sloj kože.
39,90 kn

Foto: PR
Objavljeno: 02.06.2015. u 13:13
Tagovi: Nivea, kozmetika

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p