VIJESTI

DOVE predstavio novi program 5 koraka njege

Svakodnevna rutina njege i brige o sebi predstavljena kao osnova otkrivanja potencijala vlastite ljepote i osobnosti
U ugodnom ambijentu zagrebačkog lounge bara Millenium predstavljen je novi program Dove „5 koraka njege". Kroz Dove sustav njege proveli su nas Jasmina Matiša, Dove brand manager, dermatologinja Ivana Manola,  Dove ambasadorica Nevena Rendeli, modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović te modna blogerica Ana Bacinger. Dugi niz godina Dove ponosno promovira poruku njege, stvarne ljepote i samopouzdanja.

U skladu s time pokrenut je program ljepote koji kroz 5 osnovnih koraka zapravo pokriva 5 temeljnih područja njege. Bit programa je da se 5 koraka njege nastavljaju jedan na drugog te zajedno stvaraju harmoniju tijela, kako iznutra tako i izvana. Iz mjeseca u mjesec detaljno će se obrađivati svih 5 koraka njege. Dove je tako predstavio svakodnevnu rutinu koja uključuje čišćenje lica, tuširanje, hidrataciju tijela, njegu kože ispod pazuha i njegu ruku s pripadajućom kategorijom proizvoda.


Dove filozofija stvarne ljepote ovog je puta predočena kao svakodnevna rutina njege žene koja usprkos svojim obvezama pronalazi trenutak posvećen samo njoj. „Dove želi potaknuti sve žene da uvide svoj potencijal kroz brigu o sebi i njegu vrhunskim proizvodima. Kada njegujete kožu, imajte u mislima da i vaša unutarnja strana treba jednaku pažnju i njegu kako bi se izgradila i održala harmonija koja je temelj stvarne ljepote. " - izjavila je Jasmina Matiša, Dove brand manager.

Kroz 5 koraka njege iz stručne perspektive provela nas je doktorica medicine, Ivana Manola, specijalist za dermatologiju i venerologiju koja je tom prilikom naglasila - „Kao dermatolog, smatram da su Dove proizvodi izvanredni. Vjerujem, i ne samo profesionalno već kao i pojedinac, da će nam 5 koraka njege zaista pomoći da se osjećamo bolje u svakodnevnim poslovima. Koraci nas uče koliko su sistematičnost i postojanost zaista bitni."


dr. med. Ivana Manola, Nevena RendeliAmbasadorica Dove programa za njegu kože postala je Nevena Rendeli koja simbolizira stvarnu ženu koja unatoč užurbanom tempu života i brojnim obvezama svakodnevno odvaja vrijeme za sebe i za njegu svoje kože. ,,Ljepota je osjećati se dobro u svojoj koži. Zato me i osvojila filozofija Dove 5 koraka njege jer povezuje brigu o koži s brigom o sebi. Uključuje svakodnevnu njegu za tijelo, ali nas uči i da odvojimo vrijeme za sebe. Oboje mi je bitno da bih bila zadovoljna i sigurna u sebe.'' - izjavila je Nevena Rendeli.

Ovom prilikom Dove je predstavio i multifunkcionalnu haljinu koju je dizajnirala talentirana mlada dizajnerica Aleksandra Dojčinović čime je nastavljena uspješna suradnja koja je svoju premijeru doživjela na nedavno održanom Dove Fashion.hr-u. Multifunkcionalna haljina nastala je kao ideja koja simbolizira Dove program o njezi kože u 5 koraka upravo kroz 5 načina kombiniranja same haljine.  ,,Dove filozofija nešto je u čemu se i sama pronalazim i uistinu mi je drago da sam mogla dati svoj doprinos cijeloj priči. Moda i ljepota oduvijek su se nadopunjavale, a uz pomoć Dove koraka u njezi, koža stvarno postaje najbolji modni dodatak.'' - istaknula je Aleksandra.


Ana Bacinger, Aleksandra DojčinovićOd 1. svibnja do 30. lipnja haljinu će imati priliku osvojiti svi, i to u sklopu nagradne igre u kojoj sudjeluje svaka osoba koja u dm-ovim prodavaonicama odabere svoje najdraže Dove proizvode.

M.B.
p: nikola matić

Objavljeno: 28.04.2012. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p