VIJESTI

Dr. Nicholas Perricone

Zapamtite ovo ime...
Dr. Nicholas Perricone, profesor na michigenskom Medicinskom fakultetu, član Američkog odbora dermatologa, njujorške Akademije znanosti, Američkog koledža nutricionizma i Američke akademije za dermatologiju, super znanstvenik kao što je bio super student koji je završio studij medicine za samo tri godine, medijska zvijezda američkog znanstvenog neba, rado viđen u najgledanijim emisijama poput Oprah ili Larry King Showa, uz to prilično mlad i sasvim pristojnog izgleda, novi je svjetski guru u pitanjima zdravlja i ljepote, osobito u područjima borbe protiv starenja kože i debljanja.

Osnova njegovog nauka objavljenog u nekoliko bestsellera – Recept Perricone, Obećanje Perricone, Dijeta Perricone i Liječenje bora – sastoji se u shvaćanju važnosti veze između prehrane i zdravlja kože, odnosno starenja. Čak ni njegova dijeta nije klasična dijeta za mršavljenje, nego anti-aging program i trajni životni stil.

Dr. Perricone veliki je zagovornik nutraceutika, pripravaka koji sadrže tvari porijeklom iz hrane ili bilja, a uzimaju se u obliku tableta ili kapsula, te kozmeceutika, koji sadrže iste takve tvari, ali se primjenjuju nanošenjem na kožu.

Perriconeova linija za njegu kože tako sadrži vitamine C, E, koenzim Q10 i druge antioksidanse, te univerzalno potvrđene blagodati maslinovog ulja, lososa i voća. Linija sadrži proizvode za njegu kože lica, tijela, usana, područja oko očiju, zaštitne kreme za sunčanje, hidratiziranje kože, sredstva za čišćenje, tonere, posebnu liniju protiv akni, sve uz dodatak kapsula koje će i iznutra djelovati na ljepotu i zdravlje vaše kože, reducirati vaše bore i usporiti vam starenje.

Objavljeno: 26.08.2006. u 12:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p