VIJESTI

Ecija Ojdanić u novoj ulozi

Poznata glumica isprobala Zerona hladni laser za oblikovanje tijela

Većini ljudi, u ovo današnje ubrzano vrijeme, nedostaje vremena te se muče s prilagođavanjem svih aktivnosti dnevnom rasporedu. Teško se usredotočiti na gubitak viška centimetara jer to oduzima dosta vremena. Velik broj ljudi to frustrira jer bi isto dragocjeno vrijeme mogli posvetiti važnijim stvarima u životu. Čak i uz najbolju dijetu ponekad je nemoguće riješiti se onih tvrdoglavih masnih naslaga na kritičnim područjima.

Zerona hladni laser

Poliklinika Bagatin s ponosom je prva u Europi i prva u Hrvatskoj predstavila novu generaciju uređaja Zerona - laserskog tretmana odobrenog od strane američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) za redukciju celulita, kao i za uklanjanje masnih naslaga. Zerona tretman, koji se u preko 17 kliničkih studija pokazao kao tretman koji dokazano smanjuje celulit i centimetre na tretiranom području, jedan je od najtraženijih tretmana oblikovanja tijela u SAD-u. Ovaj tretman je poput niti jednoga dosad predstavljenoga te zahvaljujući njemu tisuće muškaraca i žena uživa u svojem lijepo oblikovanom tijelu. Djelovanje ovog jedinstvenog tretmana potvrdile su i mnoge zvijezde Hollywooda, a poznati Dr.Oz posvetio mu je i nekoliko svojih emisija.

Ambasadorica tretmana i Poliklinike Bagatin je Ecija Ojdanić, jedna od najpoznatijih hrvatskih glumica. Ecija za Zerona tretman kaže: 'Nakon prvog odrađenog programa Zerona tretmana moram reći da su rezultati izvanredni i da je ovaj tretman najbolji način za izgubiti centimetre na mjestima kojima dijete i vježbanje ne pomažu. A svi imamo barem jednu takvu kritičnu točku na tijelu. Više se ne bojim viška centimetara, sad znam da je tu Zerona!'


Zerona je neinvazivna procedura za oblikovanje tijela koja koristi Erchonia ® Green Laser Scanner. Zastupnik Erchonia Ltd. za cijelu Adria regiju je MED EST - medicina estetika, dio tvrtke GiM Med d.o.o. koja se bavi uvozom i prodajom medicinske i dermoestetske opreme. Referentni centar Zerona tretmana za regiju je Poliklinika Bagatin.

Kako djeluje tretman Zerona?

U preko 17 kliničkih studija prikazano je kako Zerona laser stimulira stanice masnoće u emulzirajuću masnoću izvan stanice. Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koji njen sadržaj izlazi van te se potom prirodnim putem izlučuje kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida. Tretmani su učinkoviti gornjem i donjem abdomenu, gornjem i donjem dijelu leđa, nogama, bedrima, stražnjici, koljenima, rukama i muškim prsima. Zapravo, svako područje na kojem postoji višak masnih naslaga može se uspješno tretirati.

Zerona je ekspresno rješenje, što znači da u samo dva tjedna možete uskočiti u manji konfekcijski broj. Potrebno je odraditi minimalno 6 tretmana, svaka dva do tri dana, a njihovo preskakanje se ne preporuča, jer može veoma utjecati na krajnji rezultat. Tretmani traju oko 30 minuta po svakom tretiranom području tijela. U slučaju da želite izgubiti još masnih naslaga, moguće se podvrgnuti novom krugu tretmana.

Što nakon tretmana?

Nakon svakog Zerona tretmana u Poliklinici Bagatin slijedi i limfna drenaža s kojom se dodatno drenira tijelo, potiče detoksikacija i izbacivanje štetnih tvari, što doprinosi još boljim rezultatima. U samo šest tretmana, tokom dva tjedna i uz kombinaciju Zerona tretmana i limfne drenaže rezultati neće izostati, a vi ćete dočekati ljeto spremni! Kako bi rezultati bili najbolji i kako bi se što više masnoće izbacilo iz tijela u Poliklinici Bagatin nakon svakog tretmana preporučuju izbjegavanje brze hrane i ugljikohidrata, konzumaciju dvije do tri litre vode dnevno i tjelovježbu ili kretanje do 30 minuta dnevno. Izgubljena masnoća i celulit neće se vratiti nakon tretmana sve dok se vi budete pridržavali zdravog načina života.

Zerona je idealna za 2 tipa ljudi: oni koji već prakticiraju zdravu prehranu i zdrav način života te se žele riješiti lokaliziranih masnoća ili za one koji žele da im gubitak centimetara sa Zerona tretmanima bude odskočna daska i motivacija za početak zdravog načina života.

Poliklinika Bagatin jedna je od vodećih i najkvalitetnijih medicinskih ustanova za maksilofacijalnu i plastičnu kirurgiju, anesteziologiju i dermatologiju u Republici Hrvatskoj. U suvremeno uređenim i vrhunski opremljenim prostorima Poliklinike Bagatin, na dvije lokacije, pacijentima se pruža iznimno veliki broj estetskih zahvata i tretmana, plastičnih i rekonstruktivnih operacija te dermatoloških pregleda i liječenja. Novouređeni i ugodni prostori Poliklinike omogućavaju optimalan ambijent za konzultacije, preglede i operacije. Najbolja tehnologija garantira pacijentima optimalnu, sigurnu i stručnu uslugu. Svojim nastupom, pristupačnošću, brigom o pacijentu stvorili su komparativnu prednost, diversificirali od konkurencije te su prepoznati u regiji kao poliklinika koju bi svaka osoba željela posjetiti.

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici www.facebook.com/estetska.kirurgija ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

 

photos: pr

 

Objavljeno: 06.03.2014. u 20:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p