VIJESTI

ECSTASY SHINE - novi ruž za svaki osmijeh

Ruž s 3 u 1 učinkom
RUŽ

ECSTASY SHINE inovativna je krema za usne brenda Giorgio Armani Beauty. Istinska radost sjajnih boja, ekstremno blistav finiš, sreća kojom sjaje zdrave i hidratizirane usne. Nova linija kremastih ruževa ECSTASY SHINE brenda Giorgio Armani Beauty izdvaja se iz mase, ispisujući sasvim nova pravila.
 
ECSTASY SHINE boji usne poput ruža, hidratizira poput balzama te ih obavija blistavim sjajem. Prekrasan razlog za osmijeh. Formula omogućuje jednostavno i brzo nanošenje odvažnih, živopisnih i zaigranih nijansi meke i prozračne teksture – ECSTASY SHINE odiše mladošću, energijom i bezbrižnom zabavom. Pruža očaravajuću blistavost, jer reflektira svjetlost poput ogledala. Tekuća formula hidratizira usne, obavijajući ih raskošnim bojama neusporedivo blistavog sjaja; meka tekstura pruža iznimno osjetilno iskustvo i sve dobrobiti aplikatora u obliku ruža za usne. Zahvaljujući inovativnoj tehnici tzv. top-fillinga, formula ECSTASY SHINE topi se u dodiru s usnama, pružajući cijelu paletu prepoznatljivih nijansi. Koža usana skoro je dva put tanja nego koža lica. Stoga je ECSTASY SHINE dobitna kombinacija raskošnih, upadljivo blistavih boja te sastojaka koji pružaju vrhunsku njegu i zaštitu. 

„Ecstasy Shine je puno više od balzama u boji – to je savršena krema za usne za svakodnevno nanošenje. Nije masna i ne lijepi se, a usne obavija ultra sjajnim finišem. Hidratizira usne te ih istovremeno boji u delikatne nijanse, koje se mogu pojačati po želji.“, rekla je Linda Cantello, međunarodna vizažistica za Giorgio Armani.RUZ

 
Stručnjaci u laboratorijima Giorgio Armani Beauty stvorili su ECSTASY SHINE - formulu ugodne, kremaste teksture koja pruža osmosatnu hidrataciju. ECSTASY SHINE dvostruko je mekši od standardnog ruža za usne, zahvaljujući kombinaciji nove, topive formule i tehnologije top-fillinga. Elegantna tuba puni se formulom na temelju prilagođenog procesa naizmjeničnog hlađenja i grijanja, koji omogućuje kristalizaciju. Na taj se način dobiva meka i prozračna tekstura prodornog sjaja. Lako se nanosi poput balzama, klizi na usnama stvarajući vrlo delikatan zaštitni sloj postojane, sjajne boje i pruža trenutačan užitak. Minimalan napor za maksimalan učinak – glatka, prozračna i neljepljiva tekstura jednostavno mami na ponovno nanošenje: mijenjajte nijanse kao što mijenjate raspoloženja tijekom dana, uz opojan osjećaj ugode. ECSTASY SHINE zaglađuje usne, čini ih svježijima i punijima te ih obavija prekrasnim bojama. Svi će ne samo vidjeti, već i osjetiti vaš osmijeh.
 
Vatromet zabavnih boja
 
ECSTASY SHINE donosi 18 blistavo sjajnih, veselih i razigranih nijansi s ekskluzivnim kombinacijama pigmenata iz laboratorija Giorgio Armani Beauty. Formula koja odražava svjetlost i precizno nanošenje osiguravaju beskompromisan rezultat – blistavo sjajan finiš i energične, punokrvne boje različitih intenziteta, za svaku priliku. Paleta se sastoji od sjajnih nude i neutralnih nijansi (Smile i Play), pop tonova koraljne, narančasto-crvene i ružičaste (Desire, Maharajah i legendarna Armanijeva Rouge 400) te raskošnog trija boje šljive. Ove pomno odabrane nijanse pružaju mogućnosti za istraživanje i igranje bojama, kako biste svoje adute istaknuli na sasvim nov način i naglasili svaki osmijeh.


Ruz


ECSTASY SHINE novi je dodatak proizvodima brenda Giorgio Armani Beauty koji dolazi u elegantnoj, aerodinamičnoj i ergonomski dizajniranoj lakiranoj kutijici legendarne Armanijeve nijanse Red 400, s prepoznatljivom kopčom u obliku elipse. Giorgio Armani Beauty kozmetika ekskluzivno je dostupna u parfumerijama Douglas. Cijena ruža je 286 kuna. 


Ma.D.
Foto: PR

Objavljeno: 11.09.2017. u 13:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p