VIJESTI

Ekskluzivna linija domaćeg brenda

Dr. Stribor predstavio novu liniju kozmetike

fashion.hr
 
U prostoru Muzeja suvremene  umjetnosti u Zagrebu, uz plesače i zanimljiv nakit Ivana Midžića predstavljena je nova linija Dr. Stribor kozmetike. Samu liniju predstavili su njezini tvorci magistra farmacije Maja Glamuzina, dr. sc. Stribor Marković, inžinjerka Dubravka Gabrić te magistra Ana Junković.
 
U novoj liniji, koja se i vizualno razlikuje od temeljne, svojom prepoznatljivom crno-zlatnom ambalažom, nalazi se pet iznimnih proizvoda: Serum Srebro-Zlato s hijaluronskim kiselinama, Uljni Booster, Tonik Zlato & Ruža, Tonik Germanij & Neroli, te Tonik Cink & Neroli.
 
fashion.hr
 
mr. pharm Maja Glamuzina, dr. sc. Stribor Marković,  inžinjerka Dubravka Gabrić,
mr. pharm Zvjezdana Dobrinčić te mr. pharm Ana Junković
 
Serum Ag-Au/CP spoj je najboljeg iz organskog i neorganskog svijeta naše planete. U njemu su spojene tri biotehnološke hijaluronske kiseline i prirodni biljni gel koji čuva svježinu korijena biljaka. Oni zajedno čuvaju svježinu vode na vašoj koži i potiču kožu u obrani od nepovoljnih utjecaja okoliša, dajući joj čvrstoću. Sadrži obilje faktora koji dodatno ovlažuju kožu: natrij-PCA i glicerol, soligel, visokomolekulske hijaluronske kiseline, esencijalnu vodu ruže i rijetke elemente – koloidno zlato najkvalitetnijeg svjetskog proizvođača oligoelemenata laboratorija Catalyans, te srebro – neprijatelja bakterija, a prijatelja kože, ujedno i konzervans. Koristi se samostalno, kao krema u tankom sloju što će naglasiti vlažnost, kao podloga Uljnom Boosteru ili kao podloga omiljenim kremama.

fashion.hr
Uljni Booster iz ulja sjemenki borovnice, iz ulja sjemenki američke brusnice, i iz ulja trputaste lisičine. Također, korišten je i vitamin E kao kompleks (a ne jedna molekula) za njegu kože i stabilnost ulja, zatim macerat gotu kole – za regeneraciju kože te karatenoidi iz pulpe pasjeg trna. Booster se nalazi u visokokvalitetnom staklu koje ne propušta svjetlost, a reaktivni procesi „zločestog“ kisika zaustavljeni su CO2 ekstraktom ružmarina i prirodnim tokoferolima.Koristi se navečer za intenzivnu ishranu. Nanosi se i u području oko očiju. 

Tonici su zaboravljeno zlato kozmetike. Sadrže 0% pročišćene vode. Osnovni sastojak su oligoelementi i rijetke esencijalne vode. Tonici su najsvestranija kozmetika te mogu biti osvježenje koži u bilo kojem godišnjem dobu, nježni način čišćenja, vodena podloga kremama ili uljnim i hijaluronskim serumima. Svaki put kada ih nanosite sjetite se da sadrže najvišu vrijednost mineralnih i biljnih sastojaka našeg planeta i s njima vam dajemo apsolutni dašak luksuza za svaki dan. Svi tonici su konzervirani isključivo srebrom kako bi bili u skladu s drugim oligoelementima koje sadrže. Koriste se - sprejanjem po licu ili kozmetičkom vatom: kao osvježivač za lice za cijeli dan, kao podloga za kremu, prije Uljnog Boostera, prije Seruma Ag-Au/CP ili nježno čišćenje lica.

Tonik Zlato&Ruža potpuno je posvećen finoj hidratataciji kože bilo kada poželite u danu. Tonik Germanij&Neroli, kao i tonik Ruža & Zlato, izvor je vlažnosti i mekoće kože. Tonik Cink&Neroli kompleksni je proizvod više namjena.

photos: Vedran Tolić

Objavljeno: 09.12.2014. u 15:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p