VIJESTI

Essie lakovi u novoj još elegantnijoj bočici!

Čak 42 nove nijanse 

Pojmovi poput Ballet Slippers, Fiji i Mint Candy Apple sinonim su za Essie lakove za nokte baš kao i kvadratna elegantna bočica i bijeli čep koje zna baš svaka ljubiteljica lakova. No, Essie je lansirao novu kolekciju u potpuno novoj bočici!

Na Met Gali, Essie je predstavio novu kolekciju lakova za nokte na rukama poznatih poput Kate Bosworth, Katie Holmes i Elle Fanning. Kolekcija se zove Gel Couture i dolazi u novoj totalno chic i modernoj bočici suženoj na sredini. Željeli su kreirati bočicu koja izgleda poput haljine, a kolekcija uključuje čak 42 potpuno nove nijanse s novom gel teksturom koja izgleda sjajnije i traje duže na noktima.

Atelier
  First Look

Unutar kolekcije postoje četiri manje kolekcije: Atelier, koja je fokusirana na neutralne nijanse inspirirane čipkom s haljina, First Look s pastelnim bojama, Fashion Show s jarkim bojama i After Party s tajanstvenim tamnim nijansama. Ako žalite za starim bočicama i nijansama, ne brinite jer će one i dalje biti dostupne, a nova kolekcija moći će se kupiti u lipnju. 


 Fashion Show

 
After Party
 
T.F.
Foto: essie.com
Objavljeno: 04.05.2016. u 10:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p