VIJESTI

Eva Mendes otkrila svoj make up trik

Ovako lijepa glumica postiže uvijek savršeni izgled
eva 
Kao slavnu ličnost, Evu Mendes neprestano šminkaju i friziraju najbolji vizažisti i stilisti kose, a lijepa je glumica nedavno otkrila koji je to trik od njih naučila i koji često primjenjuje na sebi. Eva tvrdi da je ovaj potez ključan za njezin odličan izgled, a zapravo ne može biti jednostavniji i svatko ga može s lakoćom izvesti i na sebi.

Mendes je inače poznata po svojoj prekrasnoj puti boje karamele, no kako bi svojem izgledu dala ono nešto posebno, zdravi sjaj koji odlično balansira i povezuje čitavu make up kompoziciju na licu, 41-godišnja ljepotica koristi dodatni korak u dodavanju boje i luminoznosti svojem licu.

“Jednom prilikom mi je vizažist rekao da je dobar trik laganim potezom aplicirati praškasti, no luminozni proizvod u boji, poput rumenila ili bronzera, ne samo na jagodice već i preko nosa. Aplikacija treba biti dovoljno lagana da koži dodate tek nijansu boje, ne da je potpuno obojite”, poručila je lijepa Eva.
 
eva
Ako ćemo suditi po glumičinom dobrom izgledu, ovaj trik sigurno funkcionira, a glumica savjetuje da ga isprobate koristeći njezino omiljeno rumenilo iz Circa Beauty linije proizvoda u nijansi Portofino.

J. S.
Foto: PR, Getty Images
Objavljeno: 20.03.2015. u 13:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p