VIJESTI

Fashion Hr Style Community & Avon Vas daruju

Mirišite poput Fergie

Neovisna, samouvjerena i iskrena prema sebi, nagrađivana umjetnica koja je izdala i vlastiti album u platinastom izdanju... Fergie zna kako održati pozornost. Istovremeno prekrasno ženstvena a opet savršeno sexy, pjevačica, glumica i dizajnerica sudjelovala je u dizajniranju i kreiranju vlastitog parfema za AVON. Njezina duboka ekspresivnost i magnetska privlačnost uhvaćeni su u Avonovu najnoviju bočicu strasti: Outspoken by Fergie.

Outspoken, cvjetni miris s notama voća i neočekivanim, seksi završetkom utjelovljuje neovisnost, samouvjerenost i ženstvenost, a pjevačica je izabrana kao zaštitno lice mirisa upravo zbog svog odvažnog pristupa i magnetske privlačnosti. Među gornjim notama ističu se karambola, ledena kupina i divlji šafran, ženstvenim cvjetnim srcem dominiraju tuberoza, ponoćni jasmin i pasiflora, dok donje zavodljive note objedinjuju kožu, ebanovinu i vetiver.

Outspoken se krije u glamuroznoj, prozirnoj crnoj bočici oslikanoj zamršenim linijama, čiji je poklopac u obliku dijamanta inspiriran luksuznim dekorom haljine koju je Fergie nosila na svom vjenčanju.

Ovoga tjedna, Fashion.Hr Style Community i AVON, daruju 3 čitateljice s parfemom Outspoken by Fergie. Sve što trebate napraviti, jest na mail: nagradna@fashion.hr, poslati vaše točne podatke i odgovor na pitanje:

Fergie je članica benda:

a) Fugees

b) Take That

c) Black Eyed Peas

 

Dobitnike ćemo objaviti u ponedjeljak 15.11.

 

DOBITNICI PROŠLOTJEDNE ROSAL NAGRADNE IGRE:

Andrea Čretni

Sanja Buđa

Ivana Bužić

 


 

Objavljeno: 08.11.2010. u 10:58
Tagovi: Avon

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p