VIJESTI

Fashion. Hr Style Community & Vichy Vas daruju

Vichy je pomaknuo granice starenja!

Više od 20 godina u Vichyjevim laboratorijima su vjerovali kako dermis skriva istinski izvor mladosti kože. Desetogodišnje istraživanje Laboratorija Vichy pokazalo je kako je papilarni dermis, fin i krhki sloj stanica smješten u gornjem dijelu dermisa, odmah ispod dermo-epidermalnog spoja, najaktivniji  dio kože te kako samostalno upravlja regeneracijom cijele kože.

Pod njegovim utjecajem stvaraju se nove stanice, nova vlakna i nove vitalne razmjene svugdje u koži. Svjesni tih otkrića u Vichyju su kreirali novu liniju Liftactiv Derm Source koja utječe upravo na ovaj dio kože te pomiče granice starenja. Laboratoriji Vichy identificirali su i aktivni sastojak biljnog porijekla - ramnozu, koji je sposoban ciljano pronaći izvorište dermisa.

Ramnoza je biljni šećer koji vuče svoje podrijetlo iz brazilskih biljnih vrsti kao što su Uncaria, ili stabala poput srebrne breze. Vichy je ekstraktira u njenoj ultra-čistoj formi, koristeći proces hidrolize kojim se čuva njeno prirodno podrijetlo i uzima samo najaktivniji dio molekule kako bi dostavio svoju punu snagu.

Vichy koncentrira ramnozu u 5% aktivnim dozama u svoj novoj Liftactiv Derm Source liniji, te stvara dugotrajan lifting efekt, ali zbog biljnih ulja koje sadrži stvara se i osjećaj ugode koja zateže kožu cijeli dan.

                              

Liftactiv Derm Source ne sadrži paraben, a učinkovita i tolerantna formula testirana na više od 800 žena, utječe na pet vrsta bora, a prvi rezultati vidjeli su već u prva dva tjedna, dok se tijekom dva mjeseca od početka korištenja bore smanjuju za čak 20%. Koža postaje glađa, mekša, sjajnija i punija, a svi proizvodi namijenjeni su i osjetljivoj koži.

Liftactiv Derm Source dostupan je u ljekarnama od travnja u dnevnoj formuli - za normalnu do mješovitu ili suhu kožu (informativna cijena 213,26 kn) i noćnoj formuli (informativna cijena 222,95 kn)

Ovoga tjedna, tri čitateljice darujemo s tri Liftactiv DermSource kreme, ukoliko točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

Nagradna igra traje do ponedjeljka, 18.4.

Dobitnice Jeanne Lanvin parfema su:

Ana Kuharić

Mirna Klarić

Katarina Šimić

Objavljeno: 11.04.2011. u 14:48
Tagovi: Vichy

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p