VIJESTI

Fashion.hr Style Community & ANNY vas nagrađuju

Poklanjamo tri romantična laka za nokte

Ime kozmetičkog branda ANNY u kratkih nekoliko godina postalo je sinonim za savršene lakove za nokte, koji u kozmetičkim torbicama više nisu puko beauty pomagalo, već preuzimaju ulogu modnih dodataka koji oplemenjuju svaki ženski stil.

Razloga zašto volimo ANNY lakove za nokte uistinu je mnogo - osim što omogućuju brzu i jednostavnu aplikaciju boje, njihova profesionalna kvaliteta osigurava besprijekornu pokrivenost i dugotrajnost na noktima. Zahvaljujući suradnji sa stručnjacima u području nail designa, ANNY je na tržištu ponudio spektar boja s kojim se malo koji brand može pohvaliti. U ponudi se našlo čak 108 nijansi između kojih je moguće birati, a lakovi variraju između kremastih i onih sa svjetlucavim glitterom.

Ovog tjedna nagrađujemo vas s tri ANNY laka za nokte, i to u nijansama 708 Sexy Nails, 244 Naked Venus i 247 Sweet Paradise. Sve što morate napraviti kako biste osvojili ANNY lak jest ispuniti obrazac za prijavu/registraciju i potom odgovoriti na naše nagradno pitanje. Dobitnike objavljujemo idući utorak, 7. listopada. 

Dobitnice ANNY lakova su Marija Krčan, Emina Seferović i Klara Martinović

photo: ANNY

Objavljeno: 29.09.2014. u 16:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p