VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Bliss studio vas daruju

Osvojite mjesečnu kartu za odlazak u saunu
 
Ništa ne prija bolje u danima kada su temperature opasno niske kao topla sauna. No nije samo sauna tu da biste se ugrijali, dapače, sauna je tu da nas ojača i očisti naš imunitet od štetnih toksina. Redoviti odlasci u saunu višestruko će koristiti vašem tijelu.
 
Suvremene spa zone svoje porijeklo vuku još iz razdoblja antičkog Rima, kada su rimske terme služile upravo opuštanju i društvenoj interakciji u ugodnoj atmosferi. Bliss spa zona nastavlja ovu tradiciju, nudeći Vam priliku da se barem na trenutak isključite iz vanjskog svijeta i uživate u blagodatima sauna i jacuzzija. Za optimalan učinak na Vaš duh i tijelo preporučujemo odlazak u saunu jedanput tjedno. Provjereno djeluje! Zahvaljujući sauni ojačajte svoj imunitet, riješite se štetnih tvari u organizmu, a detoksikacijom pripremite svoje tijelo za sezonu prehlada i gripe.

Fashion.hr Style Community i Bliss studio daruju tri sretnice mjesečnom kartom za odlazak u saunu. Mjesečna karta omogućuje vam 4 odlaska u saunu u predivno uređen prostor Bliss studija u samom srcu Zagreba, Ilica 15. Kako biste osvojili ovu vrijednu nagradu, prijavite se i odgovorite na naše nagradno pitanje. Sretne dobitnike objavljujemo idući utorak, 11. studenog.
 
Update: Sretne dobitnice naše nagradne igre jesu Lucija Drmić, Kristina Nikić i Iva Pištelek. Molimo dobitnice da nam se u roku od mjesec dana jave na mail redakcija@fashion.hr sa svojim podacima!
Objavljeno: 03.11.2014. u 13:49
Tagovi: Bliss Institut

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p