VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Guerlain vas daruju

Poklanjamo dva La Petite Robe Noire parfema
Prije dvije godine u mirisnom laboratoriju beauty branda Guerlain, s posebnom pažnjom i strašću koja nadahnjuje stvoren je parfem La Petite Robe Noire. Njegov autor je Guerlainov ekskluzivni parfumer Thierry Wasser, koji je u jedno spojio prozračan povjetarac zrna tonke, vanilije, irisa i paćulija i pohranio ga u samu bazu mirisa.

La Petite Robe Noire predstavlja esenciju pariške elegancije te otkriva priču o prozračnom, ljubavnom i glamuroznom mirisu, dostojnom dama koje uživaju u visokoj modi. Uz spomenutu bazu, parfem se otvara notama crne višnje, bergamota, crvenog voća i badema, dok se u srcu kriju note bugarske i turske ruže. Jedinstvena formula čini ovaj parfem koji ćete obožavati baš poput male crne haljine, čija ilustracija krasi luksuznu bočicu La Petite Robe Noirea.

Ovog tjedna u suradnji s Guerlainom darujemo vas s dva La Petite Robe Noire parfema, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u našoj nagradnoj igri jest prijaviti se i odgovoriti na nagradno pitanje. Sretne dobitnike objavljujemo idući utorak!

Update: Sretne dobitnice Guerlain La Petite Robe Noire parfema jesu Valentina Pustaić i Jana Pelt. Molimo sretne dobitnice da nam se jave na mail redakcija@fashion.hr!


photo: Guerlain
Objavljeno: 22.09.2014. u 14:18
Tagovi: Guerlain, parfem

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p