VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Marc Jacobs vas daruju

Poklanjamo tri Daisy Dream parfema

U svijetu parfema, dizajner Marc Jacobs instantno je prepoznatljiv po svojim beskrajno romantičnim bočicama, koje iznutra kriju slatke i djevojački zaigrane mirise, a na njegovu Daisy priču ove se godine nadovezao još jedan mirisni novitet, 'Daisy Dream'.

Tratinčica ponovno vodi glavnu riječ kada je dizajn samoga pakiranja u pitanju, dok je sadržaj bočice istovremeno koncipiran na pretežito voćnim notama. Parfem, koji je na tržištu debitirao ovog ljeta, djelo je parfumera Alberta Morillasa, koji je u suradnji s Ann Gottlieb i samim Jacobsom kreirao ovu jedinstvenu kompoziciju. U njenim gornjim notama nalaze se kupina, grejp i kruška, srednje note predstavljaju visterija, jasmin i liči, dok je sama baza satkana od bijelog drva, mošusa i kokosa.

Fashion.hr Style Community svojim čitateljima ovog tjedna poklanja 3 'Daisy Dream' parfema, a sve što morate napraviti kako biste osvojili novi mirisni hit Marca Jacobsa, jest odgovoriti na naše nagradno pitanje. Dobitnike objavljujemo idući utorak, 14. listopada.

Update: Dobitnice Marc Jacobs 'Daisy Dream' parfema jesu Monika Pajić, Katarina Cvitković i Ines Glavinja. Čestitamo sretnim dobitnicama i molimo ih da nam svoje podatke pošalju na mail redakcija@fashion.hr!
Objavljeno: 06.10.2014. u 16:00
Tagovi: Marc Jacobs, parfem

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p