VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Nikel vas daruju

Osvojite 3 Nikel RUŽA paketa
Miris i djelovanje  božanstvenih ruža sačuvani su u Nikelovom setu potpune anti-age njege. Prije no što ih nježno utapkate na kožu lica, vrata i dekoltea, za potpuni doživljaj aromaterapije, duboko udahnite blagotvorne mirise ovih produkata! Inspiracija za Nikel kolekciju bila je ruža, kraljica cvijeća i kraljica mirisa.
 
Bogatstvo kolekcije ogleda se u bogatim i raznovrsnim sastojcima. Tako ćete baršunastu kožu postići nadopunjavajući djelovanje triju ruža: ruža iz Damaska intenzivno hidratizira i umiruje kožu, ruža iz švicarskih Alpa štiti kožu od UV oksidativnog stresa, jača otpornost kože i štiti je od prijevremenog starenja (anti-aging i prevencija foto-starenja) i divlja ruža (Rosa Canina) izvanredno obnavlja, hrani i energizira kožu, vraća joj ravnotežu i štiti je od isušivanja.
 
Nikel daruje 3 čitateljice s ovim setom potpune njege osjetljive i suhe kože koja sadrži 4 proizvoda: hidratantnu kremu s ružom, hranjivu kremu s ružom, ulje divlje ruže i ružin tonik. Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan paket jest odgovoriti na naše nagradno pitanje. Sretne dobitnike objavljujemo idući utorak.
 
Update: Sretne dobitnice su Maja Pušić, Natalia Milanja Hribar i Ivana Kovačićek. Molimo dobitnice da nam se s podacima jave na redakcija@fashion.hr
Objavljeno: 10.11.2014. u 15:13
Tagovi: Nikel

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p