VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Bvlgari vas daruju

Otkrijte čari BVLGARI MAN parfema

Besprimjerna ikona i novi ambasador Bvlgari muškog univerzuma, BVLGARI MAN je blistav i zavodljiv miris. Inspiriran i sjedinjen vizijom prirodne elegancije, predstavlja potpunu deklaraciju muževnosti i prirodne karizme.

BVLGARI MAN je miris za profinjenog muškarca koji je odlučan ali u isto vrijeme i svestran. On je svjež a njegove vibrirajuće note otkrivaju njegov karakter i suvremeni duh, prateći posljednje trendove, dok njegova toplina naglašava i otkriva njegovu odlučnost. Kreirajući sasvim novo inovativno mirisno iskustvo, Bvlgari Man je svijetlo drvenasti orijentalni miris koji interpretira novi uzor savršene muževnosti.

Intenzivni drvenasti tonovi, tradicionalni element u muškom svijetu parfema, sada su svijetli i hvataju bit i suštinu prirodne svježine i čistoće.

Prilikom otvaranja i naglašavanja mirisa, u gornjim notama mirisa se otkriva Kalabrijski bergamot , ekstrakt cvjeta ljubićice i lotosa koji se tope na prvi dodir. Suštinu samog Bit BVLGARI MAN -a smjesta otkriva zavodljivu mješavinu drvenastih nota obogačenih sjajnim tonovima. Odlučan i jak miris vetivera i cypriola graniči sa slatkoćom svjetlog drveta, i kremaste sandalovine i kašmira, na taj način pruža savršeni dodir topline. U ovom trenutku neočekivani dio BVLGARI MAN otkriva: magnetsku notu ćilibara - kreiran od strane Alberta Morillasa ekskluzivno za Bvlgari - darujući mu orijenatalan duh i uzbuđenje predviđajući duboke zemljane tonove gdje se topla harmonija benzoina lagano miješa sa zadivljujućim nijansama bijelog meda i mošusa.

Inspiriran Bulgari arhitektonskim stilom i futurističkom projekcijom linija i oblika, bočica Bvlgari MAN je stvorena u suradnji s renomiranim dizajn studio Atelier OI. Monolitan oblik naglašen je u vidu krivulje u zraku koja postupno apsorbira u dublje tonove gornji dio boce, dajući oblik dinamičkog sjaja Bvlgari MAN.

Čak i najmanji detalji prikazuju osobite stilske kodove Bulgari dizajna: bljesak sunca motiv na poklopcu mirisa podsjeća na brojčanik jednog od više amblemski satova iz kolekcije koja je predstavljena u inovativnoj bijeloj verziji koja završava ovu izvanrednu "skulpturu svjetlosti".

Vanjska ambalaža je osmišljena kako bi istaknula suštinu Bvlgari MAN kroz novi i sofisticirani kromatski kôd koji budi suvremenu eleganciju samog mirisa.

Bvlgari MAN je dostupan kao 30 ml, 60 ml i 100 ml. te je isto tako dostupna linija za kupanje Kupka i gel za tuširanje (200 ml), balzam poslije brijanja (100 ml), losion za poslije brijanja (100 ml)  deodorant u spreju (100 ml).

Bvlgari daruje tri sretne čitateljice/čitatelja s Bvlgari Man parfemom, ukoliko točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak 28.svibnja.

Više na: http://www.everet-group.com/cr/Bvlgari/Bvlgari-Man_3/

 

Dobitnice nagradne igre "osvoji dizajnersku haljinu za maturalnu večer" su:

Petra Blazinić

Jovana Sailović

Nina Paljuh

Antonija Mikulin

Objavljeno: 21.05.2012. u 15:21
Tagovi: parfemi, Bvlgari

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p