VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Diego Dalla Palma vas daruju

Nagrađujemo s tri klasična crvena ruža za usne

Jedan od onih klasičnih ruževa, kojima su žene već odavno poklonile povjerenje i od tada ne pristaju na kompromise, jest obožavani Rossetto Classico iz linije Diego Dalla Palma kozmetike. Razlog zbog kojeg ćete i vi brzo zavoljeti ovaj svestrani proizvod jest istovremeno pružanje savršene kombinacije boje i njege, a osim toga nesumnjivo će vas osvojiti i svojom postojanošću te osjećajem ugode koji ostavlja za sobom.

Tekstura ruža je bogata, kremasta i postojana, te uvijek spremna za lagano i brzo nanošenje. Rezultati su vidljivi u vidu trenutnog prianjanja na usne. Aktivni sastojci u ružu su pigmenti koji boju čine postojanom, polimeri koji omogućuju trenutno prianjanje boje, ekstrakt ginsenga koji tonira i pruža anti-age efekt te vitamin E koji nastupa kao anti-oksidant. Linija Rossetto Classico sadrži 25 različitih boja, a maloprodajna cijena pojedinog ruža iznosi 169 kuna.

Diego Dalla Palma ovog tjedna nagrađuje čitateljice Fashion.hr Style Communityja s tri ruža za usne u klasičnoj crvenoj boji. Sve što morate napraviti kako biste osvojile nagradu jest odgovoriti na naše nagradno pitanje.

Sretne dobitnice objavljujemo idući ponedjeljak, 21. travnja.

 

Dobitnice prošlotjedne Illamasqua nagradne igre jesu:

Daria Milolož

Karla Špadina

Lucija Gadža

 

 

photo: Diego Dalla Palma

 

Objavljeno: 14.04.2014. u 14:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p