VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Dove vas daruju

Osvojite torbicu s potpisom Aleksandre Dojčinović

Poznata dugogodišnja suradnja modnog koncepta FASHION.HR i etabliranog beauty branda Dove s ciljem širenja definicije stvarne ljepote uspješno se nastavlja.

Poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović na posljednja dva Dove FASHION.HR-a imala je čast svoju viziju ljepote predstaviti kroz Dove kolekcije, a ulogu Dove ambasadorica preuzele su poznate hrvatske blogerice te modne urednice i novinarke. Nastavno na to, kreirala je i modni dodatak - dizajnersku torbicu koja je dostupna ekskluzivno u dm prodavaonicama.

Dizajnerska torbica by Aleksandra Dojčinović može se nositi na tri zanimljiva načina i definitivno je must have komad za sezonu jesen-zima 2012./2013, naravno, uz njegovanu kožu. Dostupna je u čak 4 trendi boje, a uz kupovinu Dove proizvoda možete je preuzeti u svim dm-ovim prodavaonicama najkasnije do 31. listopada.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu www.facebook.com/dove i saznajte sve o tome kako uz Dove i dizajnersku torbicu by Aleksandra Dojčinović najbolje istaknuti svoju njegovanu kožu.

Dove ovaj tjedan daruje tri sretne čitateljice s torbicom by Aleksandra Dojčinović, i to ukoliko točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

Imena dobitnica objavljujemo u ponedjeljak 12. studenog.


Dobitnici Sensai nagradne igre su:

Katarina Kralik

Sandra Špoljar

Ida Marković

Objavljeno: 05.11.2012. u 12:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p