VIJESTI

Fashion.hr Style Community i Alba Botanica vas nagrađuju!

Poklanjamo vam 3 organska ulja na bazi kukui oraha

Alba Botanica su potpuno prirodni proizvodi za osobnu njegu koji su svojim fantastičnim proizvodima oduševili cijeli svijet!

Od 1979. godine je brand koji nudi 100% vegetarijansku njegu koja radi za vašu ljepotu, vas i vaše vrijeme. Proizvodi su to koji štite prirodu, životinje i Zemlju koju volite. Biljni sastojci su formulirani da njeguju individualizirane potrebe vaše kože i kose, budući da se Alba Botanica zalaže za zdravlje i sreću svih krznenih prijatelja, i nikada ne testiraju svoje sastojke na životinjama. Svjesni su potrebe da budu upravitelji svih prirodnih resursa. Ovi proizvodi pokazuju kako se odnosimo prema drugima, njima se žele potaknuti žene da se od glave do duše osjećaju korisno za okoliš i prirodu. Dopustite da i vas zarobe proizvodi Alba Botanica.

Dolaskom prvih hladnih dana naša koža postaje suha i hrapava pa vam Alba Botanica i Fashion.hr Style Community ovaj tjedan poklanjaju 3 izuzetno hranjiva organska ulja na bazi kukui oraha. Kukui orah ima visoku koncentraciju esencijalnih ulja, radi na tome da daje hidrataciju koži, hrani i štiti kožu. 


Ako želite osvojiti jedno od tri fantastična ulja branda Alba Botanica, nagradno pitanje vas čeka na sljedećem linku: NAGRADNO PITANJE

UPDATE: Dobitnice Alba Botanica nagradne igre jesu: Snježana Mrkoci, Nina Pilić i Iva Malarić. Molimo sretne dobitnice da nam se jave na mail redakcija@fashion.hr!

Objavljeno: 01.09.2014. u 13:00
Tagovi: nagradna igra

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p