VIJESTI

Fashion.hr Style Community i ELFS vas daruju

Poklanjamo tri ELFS LOVE parfema

Svoj izlazak na beauty tržište, popularni hrvatski brand ELFS označio je lansiranjem prvog dizajnerskog parfema LOVE ELFS, koji je kreiran u čast jubilarnog desetog rođendana njihove modne marke. Miris, koji će nesumnjivo oduševiti obožavateljice njihova dizajnerskog potpisa, nastao je kao produkt dugotrajnog procesa i velikog broja testnih formula te na scenu stupa kao zavodljiv i ženstven parfem, u kojem će uživati sve prave ELFS djevojke.

Da bi ženu učinili nepredvidljivom i razigranom, u gornjim notama parfema nalazi se prozračni neroli, dok nepredvidljiva gorka naranča i slatkoća maline sugeriraju flert. Transformacija djevojke u ženu zamišljena je korištenjem tradicionalnih cvjetnih nota za senzualnost, a to su cvijet naranče, intimni jasmin i buket zumbula. Za kraj, tu je ideja odlučne žene koja je ravnopravna muškarcu, ali ne gubi na svojoj ženstvenosti. U bazi se nalaze iznimni patchouli, opojne note meda i resko cedrovo drvo.

Danas vas darujemo s tri LOVE ELFS parfema, a sve što trebate napraviti jest odgovoriti na naše nagradno pitanje, koje vas čeka na ovom linku.

Update: Sretne dobitnice LOVE ELFS parfema su Romina Novak, Tea Šainović i Lucija Ivanović. Molimo djevojke da nam se jave na mail redakcija@fashion.hr. 
Objavljeno: 08.09.2014. u 14:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p